Sulekha Geele:

Hetses etter «Farmen»

Den utslåtte «Farmen»-deltakeren fikk et ublidt møte med sosiale medier da hun returnerte til 2021.

MOTTAR HETS: Sulekha Geele forteller at hun mottar massiv hets etter sin deltakelse i TV 2-programmet. Foto: Alex Iversen / TV 2
MOTTAR HETS: Sulekha Geele forteller at hun mottar massiv hets etter sin deltakelse i TV 2-programmet. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter to uker på «Farmen»-gården var det Sulekha Geele (36) som måtte pakke bagen og reise fra resten av gjengen. Neste stopp var «Torpet». Det ble imidlertid et kort opphold, da man allerede i mandagens episode kunne se at Geele valgte å trekke seg.

Dermed måtte hun reise tilbake til 2021, og ikke minst til den teknologiske hverdagen.

- Det er lynsjestemning

Etter to uker uten telefon eller noen som helst form for kontakt med omverdenen, var det ikke bare hyggelig å logge på sosiale medier igjen for 36-åringens del, for der ventet nettrollene.

Netthets er intet ukjent fenomen, og som deltaker i en av TV 2s største seersuksesser er det antakelig, og dessverre, ikke til å unngå. Heller ikke for Geele.

ENDRING: I de forrige sesongene av «Farmen» har alle de unge deltakerne vært single. I år finnes det unntak, men programleder Mads Hansen lover likevel flørting. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg får masse dritt, forteller den utslåtte «Farmen»-deltakeren til Se og Hør.

Geele legger til at hun også tror andre deltakere får høre det i sosiale medier, men at hun selv i tillegg opplever rasisme. Hetsen går mest på hvordan hun var inne på gården. Eller, hvordan hun er på TV-skjermen.

- Noe er ikke reaksjoner engang, det er rett og slett lynsjestemning.

Geele forteller at hetsen kommer overalt, men at det er aller mest på Jodel og Facebook. Selv synes hun det har vært gøy å se seg selv på skjermen:

- Jeg synes episoden (søndagens journ.anm.) var hysterisk morsom. Og da jeg tok på meg krona - dritteit, men veldig morsomt.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Bitre fiender

I søndagens episode kunne man se 36-åringen tape tvekampen i saging mot Grethe Enlid (49). Den siste uken var det svært, svært dårlig stemning mellom de to.

Da Se og Hør snakket med Geele tidligere forklarte hun konflikten slik:

- Jeg var veldig snill mot Grethe til tross for at hun slo meg under beltestedet. Hun gikk bak ryggen min, og påsto at jeg snakket om henne. Men selv støttet jeg henne. Jeg sa at hun var en flott dame. Høy og atletisk. Men hun påsto at jeg snakket dritt om henne.

Enlid var imidlertid klar på at hun aldri har snakket «dritt» om Sulekha.

ISFRONT: Det var ikke veldig god stemning mellom Grethe Enlid og Sulekha Geele inne på «Farmen»-gården. Søndag nådde det et klimaks da de møtte hverandre i tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2
ISFRONT: Det var ikke veldig god stemning mellom Grethe Enlid og Sulekha Geele inne på «Farmen»-gården. Søndag nådde det et klimaks da de møtte hverandre i tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det eneste jeg har sagt er at det måtte bli enten meg eller henne som reiste. Det handlet rett og slett om min trivsel. Min og hennes personlighet gikk overhodet ikke overens, og tanken på at vi skulle bo sammen i ukevis var vanskelig å forestille seg. Da syntes jeg bare det var rettferdig at vi tok den kampen, mente hun.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

36-åringen kontret med at hun ikke ante at Enlid ville ha henne ut i kamp, og sa hun ble sjokkert da det var faktum:

- Jeg har rett og slett ikke respekt for Grethe, hun har ingen integritet.

VANLIGE MENNESKER: Men det trenger ikke å bety at alle er helt normale. Her er høstens «Farmen»-bønder! Video: Tor Lindseth/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: «Farmen»-Kjell i NRK-serie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer