Hetser kreftrammede Douglas

Sladderblad farer med usannheter om «Wall Street»-stjernen...

DØDSRYKTER: National Enquirer har spredd falske rykter om at Michael Douglas kommer til å dø innen kort tid. Nå slår familien tilbake. Her sammen med datteren Carys tidligere denne uken. Foto: All Over Press
DØDSRYKTER: National Enquirer har spredd falske rykter om at Michael Douglas kommer til å dø innen kort tid. Nå slår familien tilbake. Her sammen med datteren Carys tidligere denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Dør om tre måneder», stod det på forsiden av det amerikanske sladderbladet National Enquirer i slutten av oktober. Saken handlet om filmstjernen Michael Douglas (66) som for øyblikket kjemper med strupekreft.

I avisen stod det blant annet:
«Michael Douglas har kun tre måneder igjen å leve, og den avmagrede «Wall Street»-stjernens venner frykter at han kan være død ved årsskiftet.»

- Det dette bladet har skrevet, er ikke sant. De fikk også vite at det ikke var sant da de ringte for å verifisere historien, sier en talsmann for Douglas til Rumorfix.

Hvis man skulle trodd bladets dystre overskrifter, så ville flere berømtheter allerede vært døde. National Enquirer har tidligere forutsett døden til stjerner som Oprah Winfrey - som hadde tre år igjen å leve, Whitney Houston og Kirstey Alley - som skulle ha fire år igjen å leve, melder BT.

På forsiden av bladet står det at Michael Douglas kollapset i sin leilighet 29. oktober. Selv om National Enquirer fikk avkreftet ryktene, så valgte de likevel å trykke saken.

På stjernens hjemmeside blir det utdypet om Michael Douglas sin vei mot å bli frisk.

- Han er i konstant bedring. Det er en langvarig prosess å komme seg etter kreft, og den behandlingen som han har fått. Men legene er svært tilfredse med hans fremskritt. Alle rykter som sier det motsatte, er falske.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Trosser smertene for å dra til fengselet