ALI SOM MAT: - Jeg er overbevist om at 'Ali' egner seg bedre som mat enn som 'artist', skriver Steinar Sagen om Alejandro Fuentes. Foto: SCANPIX
ALI SOM MAT: - Jeg er overbevist om at 'Ali' egner seg bedre som mat enn som 'artist', skriver Steinar Sagen om Alejandro Fuentes. Foto: SCANPIXVis mer

Hetser Idol-Ali for vekta

Komiker Steinar Sagen går hardt løs på Alejandro Fuentes i sin nye bok.

SEHER.NO: I boken "100 ting du burde irritere deg over før du dauer," skrevet av komikeren Steinar Sagen, er rettet mot flere kjendiser, skriver Dagbladet.Men det er helt klart Alejandro Fuentes (19) som får gjennomgå mest.


I et utdrag fra boken skriver Sagen om Alejandro:


"Alejandro Fuentes: En helt gjennomsnittlig ungdom med en helt gjennomsnittlig sangstemme med litt for mye selvtillit og litt for høy Body Mass Index. Hadde du kjørt ham gjennom ei kjøttkvern, ville du fått noe som minnet om medisterdeig. Jeg er overbevist om at 'Ali' egner seg bedre som mat enn som 'artist'."


Andre artister som får gjennomgå er blant annet Tone Damli Aaberge, Ivar Dyrhaug og Magne Hoseth.


Selv sier Fuentes gjennom manageren Jan Fredrik Karlsen til Dagbladet at han ikke ønsker å svare på kritikken.


Selv mener forfatteren at han ikke har gått for langt:


- Jeg kjenner ham jo ikke, og han er sikkert en hyggelig fyr. Men han har irritert meg helt siden han begynte å opptre. Jeg synes ikke han passer som artist, og at han heller burde prøvd seg som noe annet, sier forfatteren.


På spørsmål om hvor grensen går mellom sjikane og humor sier Steinar:


- Jeg ville ikke angrepet svake personer som ligger nede. Men sånn er det ikke med Alejandro Fuentes.


LES OGSÅ: Idol Ali kjøper ny båt


LES OGSÅ: Idol Ali i båtulykke