Hetser homo-Elton

Guds barn eller ikke, en erkebiskop frykter at Elton John kan gjøre folk homofile.

SAMMEN: - Det er ingenting galt med å ha sex med samme kjønn. Folk burde være åpensinnede når det kommer til sex, men grensen går ved geiter, har Elton uttalt. Foto: STELLA PICTURES
SAMMEN: - Det er ingenting galt med å ha sex med samme kjønn. Folk burde være åpensinnede når det kommer til sex, men grensen går ved geiter, har Elton uttalt. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Enkelte øyer er mer homofobe enn andre.

Nå forteller kirkelederen i Tobago at han vil nekte sangeren Sir Elton John (59) å gå i land hos dem - fordi den britiske artisten kan gjøre de lokale karene homo!

Elton er et av de største navnene under øyas årlige Plymouth Jazz Festival, og ifølge planen skal han opptre under kalaset neste måned sammen med store navn som Mary J. Blige, Earth, Wind & Fire og rapperen LL Cool J.

Men Philip Isaac, som er erkebiskop i Trinidad og Tobago, er svært skeptisk til at mannen som fulgte Liz Hurley opp kirkegulvet snart vender snuten mot landet.

- Hans besøk kan få andre til å følge i hans fotspor, sier han til The Mirror.

Isaac nevner også at han fordømmer ekteskapet mellom "Candle In The Wind"-sangeren og David Furnish (34). Han mener at det enkelt og greit har med at en mann skal ikke ligge med en annen!

Men Elton har visstnok ingen grunn til å fortvile, for Isaac mener at det finnes håp der ute!

- Artisten er et av Guds barn, og selv om man kan stille spørsmål ved hans livsstil, trenger også han omsorg, sier han om mannen som vender alle organiserte religioner ryggen.

Også Rygge møtte Eltons rygg! Les alt om saken her.

Til sommeren spiller Elton opp til dans i Portia De Rossi og Ellen DeGeneres' bryllup - garantert til bedre mottagelse.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer