BITER FRA SEG: Jostein Pedersen holder ikke noe tilbake når han blogger fra Melodi Grand Prix-sirkuset i Serbia. Foto: Se og Hør
BITER FRA SEG: Jostein Pedersen holder ikke noe tilbake når han blogger fra Melodi Grand Prix-sirkuset i Serbia. Foto: Se og HørVis mer

Hetser gamle MGP-kolleger

I fjor ble han vraket som kommentator, men Jostein Pedersen fortsetter å lage bråk...

SEHER.NO: I fjor ble han vraket som kommentator for Melodi Grand Prix, men munnrappe Jostein Pedersen (48) fortsetter å lage bråk.

Pedersen er på plass i Serbia for å følge MGP-sirkuset tett, og på sin egen hjemmeside hetser han blant andre Per Sundnes, monarkiet og gamle NRK-kolleger.

"Jeg avskyr folk som går i pels. Hvis noen bærer pels for skjønnheten har de usedvanlig dårlig smak. Veldig sensasjonelt dårlig smak." skriver Pedersen.

"Så vidt jeg vet er det bare tre offentlige personer i Norge som i dumskap bruker pels. Per Sundnes, dronning Sonja, og prinsesse Ragnhild på en usedvanlig dårlig dag der bakfylla henger som tunge skyer over hennes vennlige og menneskevarme smil. Det er så flott atte! Da er hun akkurat like delikat som Per Sundnes i de fantastiske Adresse Beograd-programmene. Det er da en sukker: avskaff NRK og monarkiet NÅ! NÅ!", fortsetter han.

Per Sundnes - som overtok Pedersen kommentatorjobb i fjor - tar ikke utspillene så veldig tungt...

- Jeg synes det litt trist og leit at han oppfører seg sånn overfor meg og sin tidligere arbeidsgiver. Det han skriver på bloggen, høres noe merkelig ut. Men jeg kjenner ikke til alt, så jeg synes det er bedre at NRK-ledelsen uttaler seg om dette, sier Sundnes til Dagbladet.

Heller ikke leder i underholdningsavdelingen i NRK, Charlo Halvorsen er imponert over Pedersens utspill.

- Det er ikke akkurat noe åndsverk å henge på veggen, sier han.

LES OGSÅ: Maria videre til MGP-finalen