«Jakten på kjærligheten»

Hete scener i «Jakten på kjærligheten»

- Det ser litt dristig ut.

VARMT: «Jakten på kjærligheten» er i gang for fullt, og det har begynt å oppstå flere romantiske øyeblikk for bøndene og frierne. Bonde Gudrun får selv erfare dette. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere ganger er det skrevet om sauebonden Gudrun Austli (38). Hun er årets kanskje mest profilerte «Jakten på kjærligheten»-bonde, med flere år i filmbransjen bak seg.

Hun har blant annet vært i Hollywood, og har jobbet med noen av Norges fremste skuespillere i sin jobb som regissør og produsent.

Vi har allerede fått se mye av henne i årets sesong av den bonderomantiske TV-serien, men i kveld topper det hele seg. På besøk i stabburet sammen med den svenske frieren Niklas Jønsson oppstår det brått et varmt, og noe kleint, øyeblikk mellom de to.

- Må kose seg

Han bestemmer seg nemlig for å massere Gudrun, noe hun responderer bra på.

  • Se video øverst i saken!

Til Se og Hør kan Gudrun fortelle at hun er spent på å se kveldens episode, og legger ikke skjul på at hun ble overrasket av frieren.

- Man er nødt til å kose seg litt, sier hun lattermildt.

I kveldens episode forteller Niklas at det er hyggelig med nærkontakt når man dater, noe Gudrun er enig i.

- Man skal bli kjent på kort tid og da er det viktig å se om kjemien er der, forklarer hun, og legger til at hun tror det er viktig å slippe seg litt løs.

Saken fortsetter under bildene.

TAR IMOT TILBUDET: Gudrun sier ikke nei til en deilig massage fra Niklas. Foto: TV 2
TAR IMOT TILBUDET: Gudrun sier ikke nei til en deilig massage fra Niklas. Foto: TV 2 Vis mer
HETT: Både Gudrun og Niklas ser ut til å kose seg i kveldens episode. Foto: TV 2
HETT: Både Gudrun og Niklas ser ut til å kose seg i kveldens episode. Foto: TV 2 Vis mer

- Må være frempå

Overfor Se og Hør kan den sjarmerende bonden fortelle at hun rødmer når hun tenker på scenen som utspiller seg i kveld.

- Kveldens episode har satt standarden for de andre, sier hun.

Med både bobler og stearinlys blir det svært romantisk i stabburet. Gudrun innrømmer at det ikke er hverdagskost å bli vartet opp på den måten, men at hun absolutt er åpen for gjentakelse.

Ifølge 38-åringen la andre friere også egne planer for hvordan de skulle sjarmere henne.

- Jeg har sagt tidlig at de bør være frempå, sier Gudrun lattermildt.

Hun tenker ikke noe spesielt over at hun skal se seg selv dele ett hetere øyeblikk med Niklas på skjermen i kveld, men kan fortelle at hun allerede har fått noen reaksjoner.

- Det har ikke kommet så veldig mye, men noen sier jo at det ser litt dristig ut.

PÅ JAKT: Gudrun Austli har vært nominert til Oscar. Nå har hun tatt over familiegården på Snåsa, og er på jakt etter den rette mannen hun kan drive den sammen med. Video: TV 2 Vis mer

Nominert til Oscar

Gudrun overtok gården til foreldrene i fjor, og jobber i dag med sauedrift. I kontrast til resten av årets bønder, var derimot ikke valget om å bli bonde like enkelt.

Bak seg, og for øvrig foran seg, har sauebonden nemlig en suksessfull karriere som filmprodusent. Det hele kulminerte i 2011, da filmen «Tuba Atlantic» vant en såkalt student-Oscar for beste utenlandske film. Da den store Oscar-utdelingen gikk av stabelen året etter, var filmen nominert til beste live action kortfilm.

- Det var jo helt fantastisk, og det gir et ekstra frikort til å tenke annerledes og utenfor boksen. Det å vinne student-Oscar var et mål vi satte oss, og det var helt galskap at vi faktisk vant. Nominasjonen til vanlig Oscar var en bonus, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

- Jeg har stått ved siden av Brad Pitt og George Clooney på Oscar-utdelingen, men har ikke noe ambisjon om å finne nordmenn som ligner på dem, la hun til.

Gudrun anslo at hun har holdt på med film i nærmere 15 år, og har titler som «Den brysomme mannen» og «Børning 2» på CV-en. Livsstilen ble hun derimot lei av, og hun bestemte seg for å ta over familiens gård - hvor hun nå søker etter drømmemannen.

SNÅSA OG HOLLYWOOD: Gudrun Austli har hatt en varierende karriere. Hun har vært produsent for en film som var nominert til Oscar, men driver nå familiegården i Snåsa. Foto: Espen Solli / TV 2
SNÅSA OG HOLLYWOOD: Gudrun Austli har hatt en varierende karriere. Hun har vært produsent for en film som var nominert til Oscar, men driver nå familiegården i Snåsa. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Hun gjorde et dypt inntrykk på alle hun møtte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer