Hete rytmer i Argentina

Tango, biff, fotball og vin...

SHOPPING PÅ TOPP: På toppen av kjøpesenteret Buenos Aires Design i bydelen Reccoleta ligger restaurantene på rekke og rad. Foto: Thomas Lillehagen R¿yert
SHOPPING PÅ TOPP: På toppen av kjøpesenteret Buenos Aires Design i bydelen Reccoleta ligger restaurantene på rekke og rad. Foto: Thomas Lillehagen R¿yert Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Buenos Aires kalles er en moderne storby – perfekt for deg som er litt ferdig med London, Paris eller New York og vil se noe annerledes.
 
Buenos Aires er en romantikkens og begjærets by, en by med et fantastisk natteliv, spennende historie og mangesidig kultur, nydelig arkitektur - og aldeles glimrende shopping!

Rytme og glød
Et besøk på en av byens mange tangoscener er likevel et must, men nasjonaldansen kan oppleves overalt i byen.
I bydelen San Telmo og La Boca danses det på alle gatehjørner. Og i La Boca er fotballegenden Diego Maradona “æresborger” - og det er her vi finner hans tidligere klubb Boca Juniors.

Kjente designere
Føler du at du har fått nok av eggende rytmer, og vil ha litt fred og ro, er det bydelen Palermo med sine flotte parkanlegg som gjelder.

Har du tykk lommebok er det én shoppinggate som gjelder – Avenida Alvear. Her i bydelen Recoleta, blant byens mest elegante og velkledde personer og storslåtte luksushoteller, finner du alle de store designerne på rekke og rad.
Armani, Gucci, Dior, Hermès – you name it…
Hvis feriebudsjettet ikke er helt tilpasset Avenida Alvear, kan du gå på skattejakt i byens største shoppinggater, Santa Fe og Florida.

God natt
Når solen går ned over Buenos Aires åpenbares et imponerende natteliv. Det er ikke uvanlig å spise middag rundt midnatt, og mange utesteder og diskoteker åpner heller ikke før. Først i totiden på natten begynner ting å ta av.

De mest trendy stedene ligger i Palermo og San Telmo er mer rocka. Du regne med å betale rundt en femtilapp i inngangspenger – og det er vanlig å dresse seg opp litt. Men hiver du deg først ut i Buenos Aires-natten, kan du forvente dampende rytmer og liv til langt utpå morgenkvisten.
 
Sove kan du gjøre siden!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer