<strong>BETATT:</strong> - Hadde Mick vært 30 år yngre ville jeg giftet med ham, sier Luli (18). Foto: colourpress.com
BETATT: - Hadde Mick vært 30 år yngre ville jeg giftet med ham, sier Luli (18). Foto: colourpress.com Vis mer

Hete netter med Luli (18)

Se, der danser bestefar! Mick Jagger slo seg løs med argentinsk tenåringsjente.

Publisert
Sist oppdatert

På date med 18-åring!
Mick Jagger (62) har ikke mistet lysten på rockelivet. Og han har slettes ikke mistet lysten på unge, sexy fotomodeller.


Under Rolling Stones' verdensturné tidligere i måneden falt han pladask for 18-årige Luli Fernandez. De møttes etter konserten i Buenos Aires. Luli omtaler seg selv som "Argentinas største Rolling Stones-fan", og hun klarte raskt å få en middagsavtale med den 44 år eldre vokalisten.


- Mick sa han bare ville ha meg ved sin side- Hvis han hadde vært 30 år yngre ville jeg ha giftet meg med ham, sier Luli i følge Se og Hør.


- Livet mitt forandret seg da jeg møtte Mick. Dette kommer jeg til å bevare i hjertet mitt for alltid.


Luli benekter at de hadde sex, til tross for at hun var sammen med Mick to netter på rad.


- Jeg føler meg veldig nær ham uten å ha sex. Han var en gentleman.


Mick Jagger har vært til sengs med hundrevis av vakre kvinner opp gjennom årene. For tiden er han sammen med modellen L'Wren Scott (39). Det sies at paret planlegger å gifte seg senere i år, men det spørs om hun er like fornøyd når hun hører om Micks oppførsel på turnéen.


Mick har syv barn med fire kvinner. Karis (35) med Marsha Hunt, Jade (33) med Bianca, Elizabeth (22), James (20), Georgia May (14) og Gabriel (8) med Jerry Hall - og Lucas (6) med den brasilianske modellen Luciana Morad.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer