KAMPKLARE: Nick Lachey og Vanessa Minnillo smilte bredt da de deltok i softballkamp for veldedighet. Foto: All Over Press
KAMPKLARE: Nick Lachey og Vanessa Minnillo smilte bredt da de deltok i softballkamp for veldedighet. Foto: All Over PressVis mer

Hete kyss fra Nick

Nick Lachey og Vanessa Minnillo smiler like forelsket på softballkamp, mens nakenbildene deres spres på internett.

SEHER.NO: Det forelskede paret har ufrivillig blitt avbildet i full gang både i bassenget og på verandaen mens de var på kjærlighetsferie i Mexico.


Selv om Jessica Simpsons eks-mann Nick Lachey (33) har satt toppadvokater på saken for å stoppe spredningen av de hete bildene av ham og MTV-kjæresten Venessa Minnillo, har bildene gått verden rundt.


Nylig viste de seg offentlig sammen igjen i full gang med helt andre fysiske aktiviteter, som nok passet bedre til offentlige områder.


Paret deltok i en veldedighetskamp med kjendiser på hjemmebanen til baseball-laget Tacoma Rainiers - som Nick er deleier av.


Turtelduene ga alt de hadde sammen med andre kjendiser som: Jennifer Lopez' eksmann Chris Judd, Playboy-babe Stacy Fuson, skuespiller Jack McGee og komiker Ryan Stiles.


Pornobildene så ikke ut til å legge noen demper på verken spillegleden eller kjærligheten mellom Lachey og Minnillo (26), som i kampens hete også fant tid til å gi hverandre kjærlig oppmuntring.


Likevel tar de neppe seiersfesten i Mexico...LES OGSÅ: Sex i dusjen på rehab