Hete følelser for Inez

Kjæresten var aldri langt unna da Morten Harket var på jobb i Afrika.

TOK BAKVEIEN: Så snart det var fotografer io sikte, flyktet kjæresteparet. Her er de i samme bil.  Foto: Morten Krogh
TOK BAKVEIEN: Så snart det var fotografer io sikte, flyktet kjæresteparet. Her er de i samme bil. Foto: Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lykkelig forelsket!


Nå er det ingen tvil. A-ha-stjernen Morten Harket (46) har funnet lykken med vakre Inez Andersson (42). Da Harket var på spillejobb i Afrika forrige uke, var Andersson aldri langt unna. De kysset og klemte og leide hender - og så stormforelsket ut.


De første ryktene om at Harket og Andersson var mer enn bare venner begynte å svirre i fjor sommer. Inez hadde jobbet i A-ha-systemet en stund, blant annet som Mortens personlige assistent.


Morten Harket flyttet fra Anne Mette Undlien (37) ved nyttår i fjor etter et fem år langt samboerskap. De har datteren Henny (2). Morten har barna Jacob (15), Jonathan (14) og Tomine (11) med ekskona Camilla Malmquist Harket (42). Også MOrtens nye kjæreste har et barn fra et tidligere forhold.


Hverketn Morten eller Inez ønsket å kommentere forholdet overfor Se og Hør.  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer