SOMMERSTJERNE: Katrine har blitt TV2s fremste profil, og gjør seg klar til å lede ny sommerserie på kanalen. Foto: Espen Solli, Se og Hør
SOMMERSTJERNE: Katrine har blitt TV2s fremste profil, og gjør seg klar til å lede ny sommerserie på kanalen. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

Het sommer for Katrine

Katrine Moholt går fra Isdans til allsang! Hun leder sommerens mest høylytte program på TV 2.

SEHER.NO: Svenskene elsker sitt "Allsang på Skansen". Når for Norge egen variant, ledet av Katrine Moholt og Tommy Steine.

Katrine Moholt og Tommy Steine blir programledere for TV 2 sin nye storsatsing denne sommeren. "Allsang på Grensen" skal sendes fra Fredriksten Festning i Halden, melder Halden Arbeiderblad.

 Konseptet er mye likt det som i mange år har vært den største sommersuksessen på svensk TV - nemlig "Allsang på Skansen".

Der har publikum ligget dagesvis i kø for å få plass foran scenen. Grunnen til at programmet er blitt så populært er at artistene i tillegg til å synge sine egne låter, også synger andre artisters sanger som allsang sammen med publikum.

Katrine Moholt og Tommy Steine er for tiden programledere for "Isdans", så de blir knapt ferdige med serien før de setter i gang med det nye programmet.

Det blir innspilling hver onsdag fra 27. juni til og med 1. august, mens programmet skal sendes i beste sendetid fredag eller lørdag.

- Artistlisten er ikke klar, men det blir snakk om to-tre toppartister i hvert program. Det kan være nasjonale størrelser, eller kanskje internasjonale stjerner som er i Norge på det aktuelle tidspunktet, sier Halden-ordfører Per Kristian Dahl til Halden Arbeiderblad.

LES OGSÅ: Katrine elsker kjærlighet.