Het flørt ved bassengkanten

Filmstjernen får ikke nok av sin nye kjæreste.

FORELSKET: Vanessa Hudgens legger ikke skjul på at hun har fått sterke følelser for sin skuespiller-kollega Austin Butler. Foto: All Over Press
FORELSKET: Vanessa Hudgens legger ikke skjul på at hun har fått sterke følelser for sin skuespiller-kollega Austin Butler. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Vanessa Hudgens (23) har vært omgitt av kjærlighetsrykter etter bruddet med «High School Musical»-kollegaen Zac Efron i 2010, men nå ser det ut til at hun virkelig har funnet en ny mann som har kapret hennes hjerte.

Romjulen tilbragte hun i Miami med en annen film - og TV-stjerne, Austin Butler (20). Og de to prøvde ikke å skjule sin begeistring for hverandre, da de hyppig kysset og klemte hverandre ved bassengkanten.

Butler spilte nylig hovedrollen i filmen «Aliens in the attic», i tillegg har han spilt i en rekke ungdomsserier på TV, som «Zoey 101» sammen med Britney Spears' lillesøster Jamie Lynn.

Vanessa Hudgens er for tiden aktuell i tre filmer, blant annet thrilleren «The Frozen Ground» hvor hun spiller mot Nicholas Cage.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trøster seg med Rihanna etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer