Het flørt mellom Justin Bieber og Rita Ora

Superstjernene gjorde alt for å skjule seg for fotografene.

NYTT PAR? Justin Bieber og Rita Ora koser seg i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Justin Bieber og Rita Ora koser seg i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Rita Ora (25) og hennes daværende kjæreste, stjerne-DJ Calvin Harris (32), gjorde det slutt i 2014, ville ryktene ha det til at det var Justin Bieber (22) som var grunnen til bruddet.

Nå, to år senere, har nye romanserykter oppstått mellom de to populære artistkollegaene.

Den siste tiden har nemlig duoen blitt observert sammen ved flere anledninger, og tidligere denne måneden prøvde de å gjemme seg for fotografene da de forlot den trendy klubben Warwick i Los Angeles sammen, melder Contactmusic.com.

Tidligere på kvelden spiste de også sammen på restauranten Kitchen 24 i Hollywood.

- De har vært på flere dater og holder på med hverandre. Rita liker ham veldig godt, og hun forteller alle at kjemien de har er ekte, sier en kilde til Heat magazine, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

KAMERASKY: Justin og Rita prøvde å dekke til ansiktene sine da de ankom restauranten Kitchen 24 for å ta seg en matbit sammen.  Foto: NTB Scanpix
KAMERASKY: Justin og Rita prøvde å dekke til ansiktene sine da de ankom restauranten Kitchen 24 for å ta seg en matbit sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ønsker et musikalsk samarbeid

«Sorry»-sangeren er en ettertraktet ungkar blant damene, og har vært i svært i offentlige forhold med popstjernen Selena Gomez (23) og modellen Hailey Baldwin (19).

Nå skal han altså ha fått øynene opp for vakre Ora - som også har vært kjæreste med den vordende faren, Rob Kardashian (29).

- Justin synes Rita er en sexy kvinne og vil gjerne tilbringe tid med henne, men han liker jakten, fortsetter kilden.

Saken fortsetter under bildet.

UTE PÅ VIFT: Her tar duoen seg en matbit sammen på Kitchen 24 i Hollywood.  Foto: NTB Scanpix
UTE PÅ VIFT: Her tar duoen seg en matbit sammen på Kitchen 24 i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I følge Heat magazine så skal ikke den flotte blondinen kun være interessert i en romanse med ungpikeidolet. Venner av den britiske sangfuglen avslører også til bladet at Rita har en drøm om å jobbe sammen med Justin musikalsk.

- Hun vet at dette er en stor mulighet for henne. De har samme type vibber og hun vil veldig gjerne samarbeide med ham. Justin og manageren, Scooter Braun, kan være til stor hjelp for karrieren hennes, foreller en venn, ifølge Contactmusic.com.

EKS-KjÆRESTER: I ni måneder var Rita Ora sammen med Calvin Harris. Etter bruddet ble han sammen med Taylor Swift, men dette forholdet tok slutt tidligere denne måneden. Foto: Xposure
EKS-KjÆRESTER: I ni måneder var Rita Ora sammen med Calvin Harris. Etter bruddet ble han sammen med Taylor Swift, men dette forholdet tok slutt tidligere denne måneden. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Justin Bieber sloss på åpen gate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer