NYTT PAR: Robinson-deltakerne Tom Andre Tveitan og Britt Carin Jonassen skal ifølge Se og Hør ha blitt sett hyppig sammen i månedene etter innspillingen. Her er de sammen på Robinson-øya. Foto: TV3
NYTT PAR: Robinson-deltakerne Tom Andre Tveitan og Britt Carin Jonassen skal ifølge Se og Hør ha blitt sett hyppig sammen i månedene etter innspillingen. Her er de sammen på Robinson-øya. Foto: TV3Vis mer

Het flørt med Robinson-Tommen

- Vi er fortsatt veldig nære...

SEHER.NO: Britt Carin Jonassen (24) fikk mye oppmerksom da hun tidlig i årets utgave av "Robinsonekspedisjonen" på TV3 fant tonen med konkurrenten Øyvind Olsen (27).

Men etter at Øyvind overraskende forsvant ut av realityserien, avslører Jonassen til Se og Hør at hun fikk en god tone med Tom Andre "Tommen" Tveitan (38) - som hun også har beholdt etter at TV-opptakene tok slutt.

- Jeg og Tommen fikk et veldig nært forhold på øya, og det får man se mer av etter hvert som episodene kommer. Vi er fortsatt veldig nære, og Tommen var den som støttet meg da det blåste som verst rundt meg og Øyvind, sier Britt Carin til bladet.

Paret skal ha blitt observert flere ganger sammen etter ekspedisjonen og skal etter det Se og Hør erfarer ha kontakt nærmest hver eneste dag. Ifølge bladet har nå følelsene utviklet seg til noe mer enn et vennskapelig forhold.

Tom Andre Tveitan - som har fått flere frierbrev etter at "Robinsonekspedisjonen" begynte å rulle over TV-skjermen - vil imidlertid ikke si noe om det er en ny Robinson-romanse på gang.

Også Britt Carin holder kortene tett til brystet.

- Det kan jeg desverre ikke kommentere, smiler en tankefull Britt Carin til Se og Hør.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

Les Tommens egne ord om Robinson i bloggen hans her. (ekstern)

LES OGSÅ: Christer satte ut pedofilirykter