AVSLØRT: Denne blonde skjønnheten tok oppmerksomheten til Jessica Simpsons quarteback-kjekkas Tony Romo på en nattklubb  i Chicago.
AVSLØRT: Denne blonde skjønnheten tok oppmerksomheten til Jessica Simpsons quarteback-kjekkas Tony Romo på en nattklubb i Chicago.Vis mer

Het flørt med ny blondine

Mens Tony flørtet i Chicago, trøstedrakk Jessica i LA.

SEHER.NO: Quarterbacken Tony Romo (28) nekter for at forholdet med sangfuglen Jessica Simpson (27) er over. 

Likevel ble han sett flørtende med en annen blond skjønnhet på en nattklubb i Chicago tidligere denne uken, melder kjendisbloggeren Perez Hilton.

Blondinen, ved navn Lindsay, ble fotografert i et veldig intimt øyeblikk med fotballstjernen denne kvelden, der de hvisket med hverandre og hadde det riktig så hyggelig.

- De møttes bare tilfeldig på klubben, og hun er en svært sosial og vakker jente, så det er ikke så rart at vennegjengen hans ville henge med vennene hennes denne kvelden, hevder en kilde.

På tross av at Romo offisielt avfeier ryktene om brudd, skal han ha sagt til vennene sine at det var slutt mellom ham og Jessica.

Samme dag som Romo var ute og festet i Chicago, meldte Us Weekly at Jessica på sin side var ute og druknet sine sorger i alkohol sammen med venninnegjengen i Los Angeles.

Hun skal visstnok ha vært så borte vekk at hun måtte parkere Range Roveren sin for natta og ringe etter skyss fra mamma.

LES OGSÅ: Jessicas hjerte er knust