GLAD: Millionen glapp for Line og Christian. Men Frithjof var så imponert at han vartet opp med middag som plaster på såret. Foto: Robert Eik
GLAD: Millionen glapp for Line og Christian. Men Frithjof var så imponert at han vartet opp med middag som plaster på såret. Foto: Robert EikVis mer

Het flørt i tv-studio

Ble kjærester etter å ha møttes hos Frithjof Wilborn!

Narvikjenta Line Hansen (38) og gjøvikgutten Christian Skoglund (30) nådde ikke opp til milliongevinsten i Frithjof Wilborns (44) spesialutgave av TV2s mandagsunderholdning - "Dating-millionær".

Paret satset alt på millionspørsmålet, og ble sittende igjen med 50.000 kroner. Men de viste ingen sure miner av den grunn.

- Vi fant raskt tonen, og da ble det ekstra gøy å gamble med kronene, smiler Line.

Sjarmert i senk
Frithjof er i gang med sin ellevte sesong på skjermen.

- Denne gangen inviterer vi single menn og kvinner til studio. Den deltageren som kvalifiserer seg må velge en partner av det motsatte kjønn. Jeg leker ikke "Kirsten Giftekniv" - men det er klart det er ekstra gøy når det oppstår god kjemi, smiler programlederen.

- Disse to menneskene sto for fantastisk god underholdning, smiler Wilborn. Og selvfølgelig holdt programlederen løftet om en helaften på byen.

Ble kjærester
Både Line og Christian jobber som lærere. Og mens Line skal bruke sine 50.000 kroner på en 14-dagers safari i Afrika, kjøper Christian nytt kjøkken.

- Det er klart tapet var surt der og da. Men vi fikk noe mer ut av TV-underholdningen enn bare pengene, smiler Christian.

- Er dere blitt kjærester?

- Ja, vi var kjærester i et par måneders etter TV-innspillingen. Nå et vi kun gode venner, men vi får se hva det blir til i fremtiden, sier Christian.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.