Het flørt i Rikets Røst?

- Kjemien mellom Otto og meg er kokhet, sier Pia Haraldsen.

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Pia Haraldsen (25) som politisk stuntreporter i "Rikets Røst" har fått mange til å rynke på nesen, kanskje spesielt etter å ha sett de første programmene...


Og spørsmålet mange stiller seg om dagen er: Er hun seriøs, eller bare tuller hun?


I et intervju med lokalavisen Budstikka snakker den erfarne programlederen ut om hvordan det er å jobbe som stuntreporter i humorprogrammet.


- Jobben som politisk redaktør er en stor utfordring. Jeg ante for ekspempel ikke at det var så krevende å holde seg oppdatert sier Pia til avisen.


Samtidig legger hun ikke skjul på at hun har lært ett og annet av sin nye kollega, Otto Jespersen (52).


- Jeg har stor respekt for Otto rent faglig, men litt mindre når det gjelder stil og mote. Jeg ble sjokkert da jeg oppdaget at han knapt kan skille Prada og Gucci. Men til gjengjeld har han lært meg et par nyttige ting om samfunnet, som for ekspempel at verken Kongen eller Dronningen sitter i regjeringen, sier Haraldsen.


Og skal vi tro blondinen har Otto skjulte motiver for å hjelpe sin nye medarbeider...


- Kjemien mellom Otto og meg er kokhet. Jeg regner med at det bare er et tidsspørsmål før han prøver seg på meg. Godt voksen mann - ung og blond reporter - trenger jeg si mer? Men den tid, den sorg, sier hun til Budstikka.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer