Het flørt i julestudio

- Jeg er mus og du er rotte...

- ER DU MUSA?: Lillebror Sande Larsen spøker med "Charterfeber"-Nansy under innspilling av Seher.nos julevideo. Foto: Seher.no
- ER DU MUSA?: Lillebror Sande Larsen spøker med "Charterfeber"-Nansy under innspilling av Seher.nos julevideo. Foto: Seher.no Vis mer
Se den morsomme "behind the scenes"-filmen nederst i saken!:

SEHER.NO: Kommentarene satt løst da 15 av hovedrolleinnehaverne i Norges mest populære realityserier før jul troppet opp i lydstudio for å spille inn Seher.nos julevideo "På låven sitter nissen".

Og spesielt fikk "Charterfeber"-damene Lisbeth Meisler og Nansy Rostad mye oppmerksomhet.

En etter en ville flere av realitystjernene ta bilde av den munnrappe duoen. Og da de stelte seg bak mikrofonen sammen med "71 grader nord"-deltakerne  Benedicte Unhjem Johansen og Per Kristen Gisleberg og pianisten Lillebror Sande Larsen, gikk stemningen i taket.

- Jeg er rotta som kommer inn... Er du musa, da eller? fleipet Lillebror.

- Ja, jeg er mus og du er rotte, svarer Nansy, til stor jubel fra tilskuerne.

Men Lillebror var ikke den eneste som lot seg sjarmere av de reiseglade damene.

- Jeg synes alle damene her er flotte, til og med dem fra "Charterfeber". Dere har flott utstråling, sa Jonas Reisænen fra "Jakten på kjærligheten" - og ble belønnet med et kyss på hvert kinn fra Lisbeth og Nansy.

Og "Charterfeber"-duoen la ikke skjul på at de trivdes med all rosen.

- Jeg skulle tenke meg at det hadde vart litt lenger. De var dritkoselige alle sammen, sa en fornøyd Lisbeth etter at julefesten var over.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Realitystjernene synger julen inn

Se den morsomme "behind the scenes"-filmen:

[obj:media:7342]