Het flørt foran kamera

Ashton Kutcher fant tonen med supermodellen i Brasil. Se video!

HET OMFAVNELSE: Ashton Kutcher og Alessandra Ambrosio fant raskt tonen under fotoshooten for klesmerket Colcci i Brasil. Foto: Stella Pictures
HET OMFAVNELSE: Ashton Kutcher og Alessandra Ambrosio fant raskt tonen under fotoshooten for klesmerket Colcci i Brasil. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Ashton og Alessandras fotoshoot nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: «Two and a half men»-stjernen Ashton Kutcher (34) har vært koblet til sin tidligere «That 70's show»-kollega Mila Kunis (28), etter at han ble separert fra kona Demi Moore (49) på grunn av en utroskapsskandale.

Men forholdet til vakre Mila hindret ikke Kutcher i å flørte hett med Victoria's Secret-modellen Alessandra Ambrosio (31), da de to møttes under en fotoshoot i hennes hjemland Brasil.

De to stjernene er frontfigurene for den nye reklamekampanjen til det brasilianske klesmerket Colcci, og på flere av bildene poserer Alessandra blant annet toppløs, mens hun lener seg inntil Kutcher.

Det er imidlertid tvilsomt om det er snakk om noe mer enn vennskap mellom Ashton og Alessandra.

Alessandra Ambrosio er nemlig lykkelig forlovet med forretningsmannen Jamie Mazur, og fødte parets andre barn kun to måneder før fotoshooten med Kutcher.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Overrasket Mila med kjærlighetstur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer