Zlatan Ibrahimovic:

Het ferie med kjæresten

Det er 20 år siden de ble kjærester, men fremdeles er det ikke noe bryllup i sikte.

BREDE SMIL: Zlatan og kjæresten Helena Seger nøt livet på stranden. De har vært sammen siden 2002. Foto: Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / Splash News
BREDE SMIL: Zlatan og kjæresten Helena Seger nøt livet på stranden. De har vært sammen siden 2002. Foto: Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / Splash News Vis mer
Publisert

Mens vi her hjemme hutrer og fryser, har Sveriges fotballkonge Zlatan Ibrahimovic (41) tatt turen til Miami.

Her på stranden, som bærer det talende navnet Muscle Beach, benyttet han sjansen til å vise frem sin veltrente kropp.

KOSTE SEG: Den svenske fotballstjernen storkoste seg i de varme bølgene. Foto: LCD / Splash News
KOSTE SEG: Den svenske fotballstjernen storkoste seg i de varme bølgene. Foto: LCD / Splash News Vis mer
DEKORERT: Den 195 centimeter høye svensken har mange tatoveringer på kroppen – blant annet teksten «Only God Can Judge Me». Foto: LCD / Splash News
DEKORERT: Den 195 centimeter høye svensken har mange tatoveringer på kroppen – blant annet teksten «Only God Can Judge Me». Foto: LCD / Splash News Vis mer

Måtte operere

Det er tydelig at 41 år slett ikke er noen alder når man passer på å holde kroppen i form. Og på stranden var det ikke akkurat sånn at Zlatan la seg ned på en solseng sammen med sin kjære Helena Seger (52).

Nei, han løp opp og ned av vannet, solte seg i stående tilstand – og spilte litt fotball med en guttegjeng.

KRITIKK: Flere reagerte etter at Zlatan Ibrahimovic ble avbildet på en restaurant i Milano. Video: Rødt Kort. Vis mer

Muskelmannen måtte operere korsbåndet i venstre kne i fjor sommer, og siden den tid har han ikke kunnet spille fotball.

Men triksingen han drev med her på stranden, var oppvarming – for nå er han meldt kampklar for italienske AC Milan igjen.

Spesielt møte

Zlatan og Helena så ut til å ha det flott sammen i varmen. De har vært et par siden 2002, og møttes på en helt spesiell måte:

På en parkeringsplass i Malmö.

ROMANSE: Her avsløres Erling Braut Haalands flørt. Du kan lese hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/haalands-flort-avslort/78236917 Reporter: Nora Skavhaug. FOTO: NTB, MEGA. VIDEO: Twitter/@SimonKrief/@niporwifi, Tiktok/@hmnieehl16 Vis mer

- Han hadde dobbeltparkert sin Ferrari ved siden av min Mercedes. Jeg var i dårlig humør og freste at han skulle flytte bilen. Jeg tror han ble trigget av holdningen min, uttalte den 11 år eldre Helena i et sjeldent intervju med Elle.

PÅ KAMP: Helena og parets eldste sønn Maximillian under en AC Milan-kamp i fjor vår. Foto: Miguel Medina
PÅ KAMP: Helena og parets eldste sønn Maximillian under en AC Milan-kamp i fjor vår. Foto: Miguel Medina Vis mer

Zlatan og Helena har to barn sammen - Maximillian (16) og Vincent (14). Og mens pappa har vært ute i verden og spilt fotball, har Helena bodd sammen med barna i Stockholm – fordi de ønsket at sønnene skulle gå på svensk skole.

- Det er ikke lett, men kona mi tar seg av barna. Vi får det til å fungere. Når det er fritid kan vi møtes og da er vi lykkelige, sa Zlatan til The Guardian for snart to år siden.

Vil ikke gifte seg

Men etter at han ble skadet, har han nok sett enda mer til sin lille familie.

Siden før hun møtte Zlatan, har Helena vært en suksessfull forretningskvinne. Det er hun som har bestemt at de ikke skal gifte seg.

SJARMØRER: Zlatan sammen med guttene sine – Vincent og Maximillian – i 2013. Foto: Charles Platiau
SJARMØRER: Zlatan sammen med guttene sine – Vincent og Maximillian – i 2013. Foto: Charles Platiau Vis mer

- Å bli gift kan ødelegge min følelse av å være selvstendig. Jeg vil ikke bli stemplet som fotballkone. Jeg tror ikke folk skjønner hvor mye jeg har studert, jobbet og kjempet for å ha kommet dit jeg er, sa hun til Elle.

Sophie Elise Isachsen gjester Motepolitiet Live med Jan Thomas, og snakker om sin reise innenfor mote. Video: Jenny Emilie Aas/ Dennis Appelong/ Håvard Bjørnerem. Foto: Christopher Mørch Husby Vis mer

LES OGSÅ: Gjenforent med ekskona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer