SULTEN PÅ KJÆRESTE: Sophie Monk ble vraket til fordel for Paris Hilton, men har ingenting imot å parodiere Paris i sin nye film "Date Movie". Foto: Stella Pictures
SULTEN PÅ KJÆRESTE: Sophie Monk ble vraket til fordel for Paris Hilton, men har ingenting imot å parodiere Paris i sin nye film "Date Movie". Foto: Stella PicturesVis mer

Het date med Idol-Ryan

- De er virkelighetens Ken og Barbie.

SEHER.NO: Den australske skjønnheten Sophie Monk (28) har vært koblet til flere menn, etter at eks-forloveden Benji Madden (29) byttet henne ut til fordel for milliardærarvingen Paris Hilton (27).

I forrige uke dro hun på byen med Paris' ekskjæreste Alexander Väggö, men nå har hun ifølge flere amerikanske medier falt for "American Idol"-programlederen Ryan Seacrest (33).

Monk - som blant annet har spilt i komedien "Date Movie"  - ble ifølge det australske nettstedet Livenews sett ved den poplære TV-profilens side da de forlot nattklubben Foxtail i Hollywood sammen i helgen.

Paret satte seg inn i en taxi, mens de prøvde å skjule seg før fotografene.

- Kanskje de bare er venner, men de ville være et perfekt par. Det ville være en virkelig utgave av Ken og Barbie, spøker nettbloggeren Perez Hilton - som har lagt ut et bilde av duoen sammen - i en kommentar.

Se bildet her (ekstern lenke)

Monk og Madden var forlovet i ett år, før paret skilte lag i februar.

Ryan Seacrest har tidligere vært koblet til skjønnheter som "Frustrerte fruer"-stjernen Teri Hatcher og den amerikanske reality-stjernen Holly Huddleston.

LES OGSÅ: Snublet over Paris!