SUPERFREKK: Linni kan få mange til å sette gløggen i advent. Foto:  fra videoen
SUPERFREKK: Linni kan få mange til å sette gløggen i advent. Foto: fra videoenVis mer

Het advent fra Linni

- Jeg har aldri vært med på noe lignende, sier Linni Meister om sin lettkledde julekalender.

SEHER.NO: Mens "Jul i Skomakergata", "The Julekalender" og "Jul i Blåfjell" skaper julestemning med snø og nisser, byr glamourmodellen og Robinson-deltakeren Linni Meister  (21) på seg selv i sin nye adventskalender.

I kalenderen - som består av 24 videoklipp man kan bestille via mobilen - imiterer Linni hver dag en ny person eller et dyr, kun iført BH og truse.

- Jeg var litt skeptisk først, men det var kjempegøy. Jeg fikk også latterkrampe fordi stadig brystvortene stadig spratt ut av de for små BH-ene. Det skjedde sikkert 100 ganger, humrer hun til Seher.no

Den barmfagre blondinen - som etter hvert ønsker å satse på en skuespillerkarriere - er spesielt  fornøyd med at hun fikk vist seg fram på en ny og humoristisk måte foran kamera.

For å få flest mulig til å bestille julekalender-klippene, lokker Linni med nærkontakt av tredje grad i hovedpremie.

Glamourmodellen - som må fikse på puppene etter Robinson-ekspedisjonen - lover nemlig at den som gjetter flest riktig på imitasjonene, vil få bli med henne på shoppingtur.

- Jeg har svart belte i shopping, og da vi tenkte på hva som kunne være hovedpremie, syntes vi det hørtes ut som en kul greie. Hvor vi skal gå og handle blir vi sikkert enige om, sier hun til Seher.no

MStreet, som utgir Linni Meisters julekalender, er, som Seher.no, eid av Aller.

Se traileren for Linnis julekalender her:


LES OGSÅ: Puppene ble ødelagt!