<strong>SOM ANDRE MØDRE:</strong> Hertuginne Kate skal visstnok ha en anonym bruker på et diskusjons-forum. Foto: NTB Scanpix
SOM ANDRE MØDRE: Hertuginne Kate skal visstnok ha en anonym bruker på et diskusjons-forum. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Kate:

Hertuginnen tatt på fersken i chatterom

Med en anonym bruker spør Kate om spørsmål innen et spesifikt tema.

Publisert

Den siste tiden har hertuginne Kate (36) vært travelt opptatt med prins Louis' dåp. Hun har et svært offentlig liv hvor det skjer mye, og har ansvar både i rollen som hertuginne og som mor.

Men i den sistnevnte rollen har hun funnet et måte å være mindre offentlig på, og gjør som veldig mange andre mammaer når de trenger foreldre-råd.

Forskjellige synspunkt

Ifølge en kilde nettsiden Heart har snakket med, er hertuginnen med i diskusjons-forum på nettsider som Mumsnet og BabyCentre. Disse sidene er populære forum for å diskutere alle slags familierelaterte temaer.

- Hun har tatt et anonymt navn, og spør hovedsakelig spørsmål om dilemmaer hun og prins William er uenige om, som for eksempel å se tegneserier før man skal legge seg, sier kilden.

Bruken av disse nettstedene skal visstnok virkelig ha hjulpet Kate.

JUBEL: Tusenvis samlet seg utenfor slottsplassen for å få et glimt, og kanskje et møte, med prins William og hertuginne Kate. Slik reagerte publikummet som fikk hilse på de kongelige. Reporter/klipp: Frida Andersen, Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

- Siden mødrene på nettstedene generelt er enige med hennes synspunkt og ikke prins Williams, vil hun fortsette å bruke diskusjons-forumet, ifølge Heart.

Dronningen på Facebook

Kate ville ikke være den første kongelige som skulle knyttes til hemmelige nettkontoer. Heart skriver at det ryktes at dronning Elizabeth (92) har en hemmelig bruker på Facebook for å holde seg oppdatert.

Dåpsbarnets oldeforeldre, dronning Elizabeth og prins Philip, sto ikke på gjestelisten under oldebarnet Prins Louis Arthur Charles dåp.

Om dronningen benyttet tiden til å holde seg oppdater på dåpen via Facebook, får vi nok aldri vite.

Vis mer Vis mer

Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng mener det var oppsiktsvekkene at de ikke sto på lista:

- Det er oppsiktsvekkende at dronning Elizabeth og prins Philip ikke er på plass i barnedåpen til prins Williams sønn, prins Louis. Dronningen var imidlertid på plass under dåpsseremoniene til prins George og prinsesse Charlotte, sier Stavseng.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FAMILIE:</strong> Også enkelte i kongefamilien trenger å være anonyme på internett iblant. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Også enkelte i kongefamilien trenger å være anonyme på internett iblant. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Samme dåpskjole

Det var den stolte moren, hertuginne Kate, som bar dåpsbarnet da familien ankom kapellet mandag ettermiddag.

Prins Louis var iført samme dåpskjole som søsknene George og Charlotte også ble døpt i. Den er laget av silke, sateng og bomull, og er sydd av dronning Elizabeths faste syerske, Angela Kelly.

Selv om dåpskjolen er relativt ny, så har den likevel historisk sus. Den er nemlig en kopi av den 170 år gamle kjolen som dronning Victoria fikk laget til sin første datter i 1841. Kjolen skal ha blitt brukt i over 60 barnedåper - og var utslitt da den havnet på museum i 2004.

LES OGSÅ: Tre barnedåper - tre like detaljer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer