Hertuginne Kate:

Hertuginne Kate i sorg

Har mistet en god venn.

SØRGER: Hertuginne Kate sørger. Her er hun avbildet med ektemannen prins William. Foto: Peter Nicholls/Pool Photo / Scanpix
SØRGER: Hertuginne Kate sørger. Her er hun avbildet med ektemannen prins William. Foto: Peter Nicholls/Pool Photo / Scanpix Vis mer
Publisert

Hertuginne Kate (40) er i sorg etter å ha mistet en god venn. Det skriver australske 7 News.

Den avdøde, Christine Hill, som ble 74 år gammel, var ikke bare en venn av Kate. Hun var også en ekspert på forsterdiagnostistikk, og hjalp hertuginnen med forberedelsene før fødselen av prins George (8) i 2013.

Senere har paret oppsøkt henne for medisinske råd.

Den medisinske eksperten har selv tidligere uttalt seg om sin forkjærlighet for hertuginnen, og fortalte Telegraph at hun var «en herlig jente», skriver 7 News.

Vanskelige svangerskap

Hertuginne Kate hadde nemlig svært vanskelige svangerskap, og det er allerede kjent at hun slet med «hyperemesis gravidarum», eller ekstrem svangerskapskvalme som det heter på norsk, i alle svangerskapene sine - også da hun gikk gravid med prins Louis (4) i 2017.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

I tillegg til yngstemann prins Louis, har hun og ektemannen prins William (40) også barna prinsesse Charlotte (7) og prins George (8).

- Det var helt forferdelig! Jeg var veldig syk - jeg spiste ikke det jeg burde, men fortsatt var kroppen i stand til å samle all styrke for å gro frem et nytt liv, noe jeg mener er fascinerende, fortalte Kate i podkasten «Happy Mum Happy Baby» for et par år siden, gjengitt av Radar Online.

I januar 2018 skrev Sunday Times at jordmødre ved The Lindo Wing på St. Mary's Hospital i London skulle gjennomgå et intensivt todagerskurs i hypnofødsel, i anledning Kates forestående fødsel. Denne opplevelsen snakket Kate om i den ovennevnte podkasten.

- Jeg så kraften i det, meditasjonen og den tunge pustingen og slikt de lærer deg i hypnofødsel, da jeg var veldig syk og innså at det var noe jeg kunne ta kontroll over under fødselen, sa Kate i podkasten.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

Selvhypnotisering

Hypnofødsel innebærer forskjellige avslapningsmetoder og positive affirmasjoner, for å hjelpe kroppen med å slappe mer av under fødsel. Det skriver blant annet nettsiden Fri fødsel.

Også partneren kan bidra med forskjellige ting, men dette skal ikke ha vært noe Kate krevde av prins William.

- Det er forskjellige nivåer av det. Jeg skal ikke si at William sto der og sang til meg, det gjorde han definitivt ikke! Jeg spurte ham ikke om det engang, men dette var noe jeg ville gjøre for min egen del, fortalte hun i 2020.

LES OGSÅ: Stoler ikke på Harry og Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer