Det britiske kongehuset:

Hertuginne Kate gravid for tredje gang

Det bekrefter det britiske kongehuset på Twitter.

GRAVID: Hertuginne kate er gravid og venter sitt tredje barn. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Hertuginne kate er gravid og venter sitt tredje barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mandag delte det britiske kongehuset på Twitter at Hertuginne Kate og prins William venter sitt tredje barn.

- Hertugen og Hertuginnen av Cambridge er veldig glade for å annonsere at hertuginnen venter sitt tredje barn, skriver de.

Fra før av har paret to barn, prins George (4) og prinsesse Charlotte (2).

- Babynyhetene kommer virkelig som perler på snor for tiden. I forrige uke ble det kjent at prinsesse Madeleine venter nummer tre, og dessuten fikk hennes bror Carl Philip og hans Sofia sitt andre barn. Og nå denne gledelige nyheten fra Storbritannia, sier Se og Hørs kongeekspert Caroline Vagle.

Tidlig offentliggjøring

Ifølge Vagle offentliggjorde Kate graviditeten tidligere enn det som er vanlig og mener det er på grunn av svangerskapskvalme.

- Kate blir rett og slett så dårlig at hun ikke greier å gjennomføre sine offisielle plikter, og måtte trekke seg fra sitt besøk til et barnesenter i London i dag, legger hun til.

Feiret fem års bryllupsdag

Den 29. april 2011 ga Kate og prins William hverandre sitt ja, og i fjor feiret paret at de hadde vært vært gift i hele fem år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer