Camilla Parker Bowles og Tom Parker Bowles:

- Hertuginne Camillas sønn skiller seg etter tolv år

Ifølge kilder skal ingen andre parter være innblandet i avgjørelsen.

SEPARERT: Sønnen til hertuginne Camilla, Tom Parker Bowles (til høyre) separeres fra kona etter tolv år. Foto: NTB Scanpix
SEPARERT: Sønnen til hertuginne Camilla, Tom Parker Bowles (til høyre) separeres fra kona etter tolv år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Fredag morgen ble det kjent at sønnen til hertuginne Camilla (70), Tom Parker Bowles (43) separeres fra kona, Sara Buys (44), etter tolv år.

Ifølge The Sun har 43-åringen allerede flyttet ut av familiens hjem og skal nå leie en bolig i Vest-London.

Ifølge en kilde til nettstedet, skal ekteskapet ha hatt problemer den siste tiden, men de skal derimot ikke ta ut skilsmisse umiddelbart.

- De er veldig klare på at seperasjonen ikke er endelig, og de skal ikke skilles, forklarer kilden.

Kilden legger også til at det ikke er noen andre parter involvert i bruddet.

SKILLER LAG: Tom og Sara giftet seg i 2005, nå skal de skille lag etter tolv år som ektepar. Foto: NTB Scanpix
SKILLER LAG: Tom og Sara giftet seg i 2005, nå skal de skille lag etter tolv år som ektepar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Bekymringen for både Tom og Sara er stabilitet og glede rundt deres to barn, Lola (10) og Freddy (9).

43-åringen har vært svært populær i media, etter at han imponerte som dommer på den australske kokkeprogrammet «Hot Seat».

Ifølge nettstedet, er det fremdeles planlagt at Tom og Sara begge vil ta del i Prins Harry (33) og Meghan Markles (36) bryllup i mai.

Paret giftet seg i 2005, og Harry var selvskreven gjest den gang.

Tom er hertuginne Camillas eneste sønn som hun fikk med eksmannen Andrew.

GJESTER: Prins Harry og prins William var begge gjester under Tom og Saras bryllup. Foto: NTB Scanpix
GJESTER: Prins Harry og prins William var begge gjester under Tom og Saras bryllup. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjærlighetshistorie

Hertuginnen giftet seg med prins Charles (69) i 2005, etter skilsmissen fra prinsesse Diana.

Den gang fikk den britiske prinsen enorm oppmerksomhet.

Kjærlighetshistorien mellom prins Charles og Camilla Shand, senere Parker Bowles, er en historie som er blitt godt dekket i media fra de først begynte å date i 1971.

Ifølge forfatteren av boka om prins Charles, «Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life», Sally Bedell Smith, var de to den perfekte match for hverandre.

FORLOVET: Prins Charles og Camilla Parker Bowles sammen i 2005, den gang de forlovet seg. Foto: Clarence House / AFP / NTB scanpix
FORLOVET: Prins Charles og Camilla Parker Bowles sammen i 2005, den gang de forlovet seg. Foto: Clarence House / AFP / NTB scanpix Vis mer

- Charles likte at Camilla var så jordnær, at hun elsket livet på landet og ikke var interessert i mote. De delte også den samme humoren, og hun hørte alltid på hva han hadde å si. Det virket bare naturlig at Charles skulle falle for henne, skriver hun i boka.

I 1973 gikk paret hvert til sitt fordi prins Charles ble stasjonert utenlands mens han var i marinen.

Camillas rykte skal også ha vært problematisk, ettersom hun hadde en «seksuell fortid» med av-og-på-kjæresten Andrew Parker Bowles, som hun faktisk giftet seg med senere det året.

Ifølge boka til Sally Bedell Smith, gikk det imidlertid ikke lang tid før Charles og Camilla begynte å treffes på ny - bak ryggen på Andrew Parker Bowles.​

Etter at ekteskapet mellom prins Charles og prinsesse Diana begynte å rakne på midten av 1980-tallet, gjenopptok han og Camilla Parker Bowles kontakten. Det innrømmet prins Charles i en tv-dokumentar i 1994, ifølge The New York Times.

Et par år tidligere ble det dessuten lekket lydopptak av en intim telefonsamtale mellom de to, noe som avdekket at duoen hadde en affære mens de var gift på hver sin kant.

Camilla Parker Bowles skilte seg fra sin ektemann i 1995, og ti år senere - i 2005 - annonserte hun og prins Charles endelig sin forlovelse. I april det året stod bryllupet, og Camilla fikk tittelen hertuginne av Cornwall.​​

​LES OGSÅ: - Jeg er ikke på utkikk etter noen mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer