FEIRER LITT: - Jeg synes det er noe galt med det. Jeg feirer bare at jeg er kvinne og at min seksualitet kan ses, forteller Kelly Rowland om sin nye, sexy video.
FEIRER LITT: - Jeg synes det er noe galt med det. Jeg feirer bare at jeg er kvinne og at min seksualitet kan ses, forteller Kelly Rowland om sin nye, sexy video. Vis mer

«Herregud, skam deg!»

Dette ble for mye for Kelly Rowlans mamma.

Publisert
Se videoen med en sexy Kelly Rowland nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere Destiny's Child-stjernen Kelly Rowland (30) er slett ikke uvant med rollen som lettkledd og sexy. I trioens videoer var nemlig hun selv, Michelle Williams og Beyoncé ikke redd for å danse rundt i sine små antrekk.

En lettkledd videofortid til tross: Sangstjernens nye video «Motivation» er ikke lett å svelge for moren hennes den heller. Den var altfor saftig, skriver nettstedet Wenn.

Rowland visste derimot godt at mamma ikke ville bli spesielt glad for å se musikkvideoen med de seksuelle undertonene. I videoen viser hun nemlig ganske så mye hud. Derfor bestemte 30-åringen seg for å ha en privat visning, slik at mor og datter sammen kunne se på at hun vrir seg opp og ned på de mannlige danserne, som også er lettkledd.

- Hun sa til meg at «Herregud, skam deg! Jeg er nødt til å huske på at du er 30 år gammel, for det som foregikk på disse opptakene var altfor mye», sier Rowland ifølge nettstedet.
 
Selv mener hun derimot at det ikke er noe galt med å kle seg litt sexy av og til.

- Jeg synes det er noe galt med det. Jeg feirer bare at jeg er kvinne og at min seksualitet kan ses, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Sovnet på date  

Se videoen med en sexy Kelly Rowland her:
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer