HEFTIGE REAKSJONER: - Folk skriver sånt som «Herregud, så stygg hun er», «Jeg liker ikke håret hennes» og andre rare kommentarer, forteller musiker og norsk Hollywoodfrue, Antoinette Kristensen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HEFTIGE REAKSJONER: - Folk skriver sånt som «Herregud, så stygg hun er», «Jeg liker ikke håret hennes» og andre rare kommentarer, forteller musiker og norsk Hollywoodfrue, Antoinette Kristensen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

«Herregud, så stygg hun er»

- Jeg har vel kanskje et bedre liv enn dem, mener den norske Hollywoodfruen om kritikerne.

Se videointervjuet, og den sexy musikkvideoen, med den norske Hollywoodfruen Antoinette Kristensen nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Antoinette Kristensen (30) er i ferd med å bli et kjent ansikt på norske TV-skjermer. Kristensen, som flyttet til Los Angeles for å satse på en modellkarriere som 23-åring, er nemlig en av de fire fruene i TV3-programmet «Norske Hollywoodfruer».

Etter først å ha satset hardt i modellbransjen, var det derimot etter hvert musikk som tok opp en større og større del av livet til 30-åringen. Og Kristensen, som opprinnelig heter Anette Haukaas, har gjort det så godt at selveste Perez Hilton har skrevet rosende ord om henne på sin verdenskjente blogg.

Det førte med seg både positive og negative opplevelser for den blide, norske Hollywoodfruen.

- Man må jo bare ta det som en kompliment at han liker musikken min. Det er tross alt veldig mange han ikke liker, smiler Antoinette når Seher.no møter henne på et flott hotellrom i Santa Monica i Los Angeles.

- Jeg skrev faktisk en e-post til ham og takket, for jeg ble jo bombardert i en uke med ting og tang etterpå. Jeg fikk en fin mail tilbake.

I tiden etter innlegget på Perezhilton.com rant henvendelsene i hopetall inn hos romsdølingen.

- Man får alltid både positive og negative tilbakemeldinger, men det var veldig mye positivt, sier hun.

Men de negative reaksjonene la heller ikke vente på seg, avslører Kristensen.

- Folk skriver sånt som «Herregud, så stygg hun er», «Jeg liker ikke håret hennes» og andre rare kommentarer. Men jeg har lært fra tidlig av at man ikke skal ta seg nær av hva folk synes om deg. Jeg har vel kanskje et litt bedre liv enn dem som sitter ved pc-en på den måten, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er det dyreste hun eier

Se videointervjuet, og den sexy musikkvideoen, med den norske Hollywoodfruen Antoinette Kristensen her:[obj:media:8549]