GLEDER SEG: Jannike innrømmer at det blir veldig stort å få spille mot Stellan Skarsgård i Hans Petter Molands nye film.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
GLEDER SEG: Jannike innrømmer at det blir veldig stort å få spille mot Stellan Skarsgård i Hans Petter Molands nye film. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Herregud, så heldig jeg er...

Jannike Kruse Jåtog spiller mot "Mamma Mia!"-stjernen Stellan Skarsgård i "Regnskap"....

Se videointervju med "Regnskap"-stjernene nederst i saken!
SEHER.NO: Mandag denne uken ble det holdt høytidelig pressekonferanse på Alnabru i anledning regissør Hans Petter Molands nye film "Regnskap".

I hovedrollene har nemlig Moland fått med seg flere av landets dyktigste skuespillere, samt den svenske super-stjernen Stellan Skarsgård (57), sist sett i megasuksessen "Mamma Mia!".

Og selv om lille Norge er et stort steg unna greske øyparadis, der han sist var på location, innrømmer Stellan at det er gjevt å være med på norsk film.

- Ja, det er litt forskjell. Og så slipper jeg å synge og danse da, humrer Skarsgård.

Superstjernen har jobbet med Moland både i "Kjærlighetens kjøtere" (1995), samt "Aberdeen" (2000), og forteller at han synes den norske regissøren er en av verdens beste.

Det er også en av grunnene til at han takket ja til hovedrollen i den svarte gangsterkomedien "Regnskap".

- Ja, også er det sånn at jeg har et langt ekteskap med Jan Petter, som jeg ikke vil separeres fra. Litt sånn seperasjonsangst, humrer han til Seher.no.

Blant de norske stjernene Skarsgård skal spille mot er da Jannike Kruse Jåtog (33), best kjent fra musikaler som "Annie get your gun" og "Den syngende Frøken Detektiv".

Og skuespillerinnen innrømmer at det er fryktelig stort å få spille mot en så profilert Hollywood-stjerne.

- Jeg går vel egentlig bare og klyper meg litt i armen og tenker "Herregud, så heldig jeg er". 

- På de prøvene vi har hatt så har det vært en udelt positiv opplevelse. Man skjønner hvorfor han har nådd så langt rett og slett. Jeg ser på det som en fantastisk mulighet til å få lære veldig mye, samtidig som det er viktig å ikke bare sitte der og være starstruck, sier Kruse Jåtog til Seher.no.

I tillegg til Stellan og Jannike, har også Bjørn Sundquist, Kjersti Holmen, Aksel Hennie og Bjørn Floberg sentrale roller i den nye filmen.

"Regnskap" ventes å ha premiere i januar 2010!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå spiller han med sønnene

Se videointervju med "Regnskap"-stjernene nedenfor:

[obj:media:7666]