Tone Damli Aaberge:

- Herregud, så glad jeg er

Sangstjernen Tone Damli Aaberge har vendt nesen sørover.

FERIETUR: På Instagram avslører Tone Damli at hun har pakket kofferten og forlatt Norge. Foto: Heiko Junge / NTB
FERIETUR: På Instagram avslører Tone Damli at hun har pakket kofferten og forlatt Norge. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Under pandemien er det nok flere av oss som har savnet en ferie til varmere strøk med solkysset hud og late dager på strendene. Det gjorde i alle fall «Kompani Lauritzen»-aktuelle Tone Damli (33), som nå kan røpe at hun har reist ut av landet på ferie til varmere strøk.

Med seg på ferien har hun samboeren Markus Foss (39) og deres to barn Billie (7) og Marlon (1).

I likhet med de fleste av oss har sangstjernen vært tilbakeholden når det gjelder utenlandsreiser, men i går delte hun på Instagram at hun nå befinner seg i utlandet for første gang på to og et halvt år.

INNRØMMER: Tone Damli innrømmer at det er et psykisk press i jobben som artist. Vis mer

«Herregud så glad»

På Instagram har den blide sangfuglen delt en rekke bilder fra ferieparadiset Meloneras i Spania. Og i bildeteksten legger ikke tobarnsmoren skjul på at turen var etterlengtet.

«Herregud, så glad jeg er akkurat nå. En etterlengtet ferie. 2,5 år siden sist. Marlon kan for første gang i livet løpe barbent ute og Billie lever dagene i bassenget», skriver Damli.

Videre legger ikke artisten skjul på at morsrollen har vært med på å endre planene når man er på ferie.

JUL: Tone Damli Aaberge skulle feire sin første jul i det nye huset på Blommenholm. Video: Viaplay Vis mer

«Jeg får kanskje ikke like mange soltimer liggende i vater som jeg gjorde før jeg fikk barn, men fy søren - livet er digg her. Jeg blir rett og slett en litt bedre utgave av meg selv, jeg. Ferie og sol, altså. Skal ikke kimse av den slags», fortsetter hun.

Damli har i tillegg delt en video på Instagram-story der hun tilsynelatende trives godt i ferieparadiset.

FERIEMODUS: Tone Damli deler flittig feriebilder fra Spania på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/@iamtonedamli
FERIEMODUS: Tone Damli deler flittig feriebilder fra Spania på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/@iamtonedamli Vis mer

«Jeg tror det kommer til å bli en god, god dag», skriver hun til videoen.

Se og Hør har i skrivende stund ikke lykkes å få en kommentar fra Tone Damli.

Ble foreldre

Til tross for at «Imagine»-sangeren ikke har hatt mulighet til å reise på ferie de siste årene, har det trolig vært nok å henge fingrene i her hjemme i Norge. I 2020 ble nemlig 33-åringen og samboeren tobarnsforeldre, da de ønsket velkommen til sønnen Marlon.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

Gladnyheten om at paret ventet sitt andre barn ble delt med hennes over 324 000 følgere på Instagram, og det var datteren Billie som fikk æren av å bringe frem budskapet.

Det var Damli selv som meldte om sønnens ankomst ved å dele et bilde av sønnens små babyføtter med teksten: «10.10.2020. Vi er nyforelsket.»

LES OGSÅ: Se video: Hemmelig romanse avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer