GREMMES: Jennifer Lopez skammer seg når hun ser bilder av hvordan hun så ut etter fødselen. Foto: All Over Press
GREMMES: Jennifer Lopez skammer seg når hun ser bilder av hvordan hun så ut etter fødselen. Foto: All Over PressVis mer

- Herregud, så feit jeg var!

- Hva skjedde med meg?

SEHER.NO:  Sangeren og skuespilleren Jennifer Lopez (40) var så overlykkelig da hun fikk sine to barn, at hun bare lo av sin egen vekt.

- Jeg husker at magen min bare hang utenfor bukselinningen. Men jeg bare lo av det, og sa til Marc (Anthony red.anm) «Se kjære! Er ikke dette vilt?» Jeg brydde meg bare ikke, sier hun til FemaleFirst.

Selv om hun var fornøyd med å være en større versjon av seg selv etter å ha født barn, innrømmer Jennifer at når hun ser bildene av seg selv nå, så krymper hun seg i skam.

- Når jeg ser på bildene fra den tiden tenker jeg «Herregud, så feit jeg var». Jeg beholdt jo den overflødige vekten i mist åtte måneder etter fødselen.

Siden den tiden har «Back-up Plan»-stjernen mistet 25 kilo, og hun avslører at det var barna som inspirerte henne til å få tilbake sin sexy figur,

- Det kom til et punkt hvor jeg tenkte «Hva driver jeg med? Hva skjedde med meg?». Da bestemte jeg meg for å ta meg sammen for barna. Jeg vil at de skal se hvordan jeg «egentlig» ser ut. Nå er jeg tilbake til den størrelsen jeg brukte før de ble født.

Jennifer har barna Max (2) og Emme (2) med ektemannen Marc Anthony.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skulle ønske jeg ble mor tidligere