Chrissy Teigen:

- Herregud, kle på deg

Etter at tobarnsmoren delte et bilde av seg selv og datteren, tok det ikke lang tid før flere så rødt.

FÅR REFS: Chrissy Teigens bilde av seg selv og datteren Luna på Instagram fikk det til å koke over av delte meninger i kommentarfeltet. Foto: NTB Scanpix
FÅR REFS: Chrissy Teigens bilde av seg selv og datteren Luna på Instagram fikk det til å koke over av delte meninger i kommentarfeltet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og tobarnsmor Chrissy Teigen (34) er en dame med bein i nesa - noe hun har bevist opptil flere ganger. Dermed er det heller ikke sjelden at hun kritiseres - før hun sparker kraftig fra seg tilbake.

Som et velkjent navn i kjendisverdenen og ikke minst kona til sangstjerna John Legend (40), har Teigen en enorm fanskare. På Instagram har hun i underkant av 27 millioner følgere, og hun deler både titt og ofte videoer og bilder fra hverdagen - ofte med et glimt i øyet.

Det er heller ikke uvanlig at Teigens følgere stadig henger seg opp i det hun legger ut - og kritiserer henne.

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Denne gangen er den norskættede modellen i hardt vær etter at hun delte et bilde av seg selv og sin tre år gamle datter, Luna, på Instagram.

Bildet som viser mor og datter sittende i trappen, har fått flere til å sperre opp øynene.

View this post on Instagram

on set with my stylist

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Slår tilbake

Teigen har nemlig på seg det som kan se ut som en silkeskjorte, hvor store deler av stjernens ene bryst vises på bildet. Det er nettopp det faktum at Teigen ikke har på seg bh som nå får flere til å rase fra seg i kommentarfeltet til 34-åringen.

- Ikke meningen å være dømmende, men jeg bare lurer på om man ikke lenger kan be om en viss anstendighet i vår moderne verden? er det en som spør.

- Liker du virkelig å vise frem kroppen din? Du setter ikke et veldig godt eksempel for datteren din, kommenterer en annen.

- I ditt eget hjem er det greit. Det er fantastisk. Men, å dele det på sosiale medier er veldig annerledes. Vis litt klasse, raser en tredje, mens en av følgerne mener hun bør kle på seg.

- Herregud, kle på deg. Datteren din er rett der, lyder kommentaren.

I kjent Teigen-stil tok det ikke lang tid før hun selv svarte på ovennevnte kommentar, og skrev:

- Hun sugde på dem i flere måneder, og har ikke noe imot det.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Svaret til stjernen har i skrivende stund fått over 75 000 likerklikk, og flere har svart på kommentaren.

Spørsmål om hvorfor stjernen ikke har på seg bh er en gjenganger i kommentarfeltet, og flere benytter også anledningen til å komme med en bønn til stjernen om å kle på seg.

SLAKTES OG HYLLES: I kommentarfeltet til Chrissy Teigens Instagram-innlegg var det svært delte meninger. Her avbildet med ektemannen John Legend i november. Foto: NTB Scanpix
SLAKTES OG HYLLES: I kommentarfeltet til Chrissy Teigens Instagram-innlegg var det svært delte meninger. Her avbildet med ektemannen John Legend i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hylles

Det er imidlertid flere som tar Teigen i forsvar, og som hyller henne for å tørre å vise frem kroppen sin.

- En kvinne som lærer datteren sin å være komfortabel i sin egen kropp fremfor å gjemme seg bort i skam, er en vakker ting. Det er trist at så mange skammer seg over sine egne tanker at de raser over uskyldige ting som dette, er det en som skriver under bildet.

OPPTREDEN: Christine Teigen, også kjent som Chrissy, som har publisert videoen på Twitter og forklarer at ektemannen hadde tatt seg noen glass vin og gikk opp på scenen på Universal studios. Foto: @chrissyteigen Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

En annen lurer på hva alle kritiserer:

- Hvorfor er det så galt å vise datteren at hun er komfortabel med seg selv? Hvorfor kan hun ikke oppdra barna sine slik hun ønsker?

- Jeg pleier vanligvis ikke å kommentere på kjendisers innlegg, men tusen takk for at du er ekte. Vakkert og fantastisk, skriver en.

Spiste mat fra søpla

Chrissy Teigen er som nevnt kjent for å være svært frittalende, og hun skaper stadig overskrifter for sine artige og freidige kommentarer. Sist ut var en avsløring fra 34-åringen om sine tidligere matvaner.

På spørsmål om hva det mest uprofesjonelle hun noen gang har gjort på en jobb var, svarte hun:

- Å bli tvunget til å dekke minuset i kassa fra egen lomme fordi regnskapet ikke stemte. Og å spise fra søppelbøtta.

Siste del av kommentaren ble raskt fanget opp blant hennes flere millioner av følgere, og en nysgjerrig Twitter-bruker så seg nødt til å spørre hva Teigen spiste fra søpla.

- Det pleide å være et sted som het Tocano eller noe i den duren. De hadde hjemmelagd pommes frites med chipotle barbeque-saus. Dette var lunsjen min hver dag i ett år. Når noen kastet maten, så plukket jeg den opp fra søpla fem timer senere, fjernet rusk og rask, og spiste det.

LES OGSÅ: Hylles etter ammebilde

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer