- Herregud. Ikke nå igjen.

Charlotte Perrelli brøt sammen etter lørdagens nederlag.

LÅSTE SEG INN: - Jeg har gjort alt jeg kunne, men vi mislykkes, sa svenske Charlotte Perrelli etter nederlaget. Foto: SCANPIX
LÅSTE SEG INN: - Jeg har gjort alt jeg kunne, men vi mislykkes, sa svenske Charlotte Perrelli etter nederlaget. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Melodi Grand Prix er ikke noe svenskene tar lett på.

Lørdag havnet deres finalist Charlotte Perrelli på 18. plass, mens Norge kom på en 5. plass.

- Herregud. Ikke nå igjen. Stakkars, stakkars Charlotte. Men det er bare å le av elendigheten og komme seg videre, skrives det på Aftonbladet.se.

Etter nederlaget fortalte Perrelli pressen at de lo gjennom avstemningen.

- Da jeg innså hvor det bar hen, ble jeg gjennomsvett. Det var jeg under hele avstemningen. Jeg kunne ikke slutte å le... Det var det samme hele tiden. Det kommer ikke til å gå..., fortalte Charlotte om hvordan det var å vente på resultatene.

Hun sa at hun har gjort alt hun kunne.

- Men vi mislykkes. Det var ikke rett timing. Det er ikke direkte aktuelt for meg å være med neste år. Jeg har bare sovet tre, fire timer per natt, sa hun.

Da pressekonferansen var over, og de aller fleste dro på fest, låste Charlotte Perrelli seg inn på hotellrommet sitt, skriver Expressen under tittelen "Perrellis hysteriske sammenbrudd i natt".

Perrelli vant den internasjonale Grand Prix-finalen i 1999, og har jobbet hardt for å gjenta suksessen i år.

LES OGSÅ: Anklager Perrelli for juks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer