Jennifer Lopez:

- Herregud, det er jo bare en flekk på speilet

J-Lo ga fansen svar på tiltale etter rykteflommen.

FORVIRRET FANSEN: Flekken under Jennifer Lopez' arm fikk hennes Instagram-følgere til å spekulere i om hun hadde lagt ut et retusjert bilde. Nå gir hun kritikerne svar på tiltale. Foto: Instagram/NTB Scanpix
FORVIRRET FANSEN: Flekken under Jennifer Lopez' arm fikk hennes Instagram-følgere til å spekulere i om hun hadde lagt ut et retusjert bilde. Nå gir hun kritikerne svar på tiltale. Foto: Instagram/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Når kjendiser legger ut bilder av seg selv på sosiale medier, risikerer de ofte å motta kritikk og negative kommentarer i tillegg til ros.

Dét fikk den nyforelskete popstjernen Jennifer Lopez (47) også erfare da hun la ut et bilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram.

Bildet er tydelig er tatt i et speil inne på et bad, og J.Lo er iført joggedress med håret surret inn i en topp på hodet.

En detalj ved bildet har imidlertid fått fansen til å reagere, ifølge Cosmopolitan. Flere har nemlig lagt merke til en utydelig flekk rett over hofta hennes, som kan minne om et merke som kan dukke opp når man redigerer bilder i Photoshop.

Ayyyyy... 😂

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo)

Forsvarer seg mot kritikken

Flere kommentarer under bildet anklager derfor J.Lo for å ha redigert seg selv tynnere.

- Jeg elsker deg, du er idolet mitt, men hvorfor mangler det en bit av magemusklene dine? skriver en.

- Hva skjedde med ryggen din?? Det er som om en bit er tatt ut! Forvirret, skriver en annen.

FORELSKET: Jennifer Lopez med sin nye kjæreste, baseballstjernen Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Jennifer Lopez med sin nye kjæreste, baseballstjernen Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lopez var imidlertid kjapt ute med å forsvare bildet. I sitt eget kommentarfelt under bildet slo hun tilbake mot anklagene.

- Herregud, det er bare en flekk på speilet ... lol ... ikke photoshop, skrev hun.

Til kommentaren la hun dessuten til flere emneknagger, deriblant en som spilte nettopp på anklagene om bildejuks.

Saken fortsetter nedenfor.

Ny kjæreste

I slutten av mars bekreftet den tidligere basketspilleren Alex Rodriguez (41) at han og Jennifer Lopez var et par, etter flere måneder med spekulasjoner fra fans og presse.

Turtelduene ble blant annet observert på romantisk tur på eksotiske Bahamas, der stjernen selv delte en selfie med sin utkårede. Flere kilder var tidlig ute med å fortelle at Lopez og Rodriguez allerede hadde datet i flere måneder, og at følelsene dem imellom begynte å vokse seg store.

På besøk hos talkshowverten Ellen DeGeneres (59) lettet Lopez på sløret om hvordan hun og Rodriguez møttes, og hvordan det første stevnemøtet gikk.

- Jeg spiste lunsj et sted og så ham da han gikk forbi. Etterpå gikk jeg ut. Av en eller annen grunn fikk jeg bare skikkelig lyst til å prikke ham på skulderen og si hei, fortalte hun i programmet.

My #MCM 💗

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo)

Programlederen lot det ikke ligge med det. I et forsøk på å grave videre, spurte hun om paret var klare for å ta forholdet til «det neste nivået».

- Herregud! Vi koser oss bare akkurat nå, svarte popstjernen.

- Har det supert

DeGeneres tok seg også friheten til å spørre om hvordan det første stevnemøtet til stjerneparet hadde gått, med spesielt fokus på om de hadde tilbragt natten sammen. Lopez kunne da fortelle at hun ikke var en slik jente.

- Nei. «Mama» sover ikke over på første date, fortalte hun til latter fra salen.

Selv om hun aldri åpenbart bekreftet forholdet med et enkelt «ja» eller «nei», la ikke popstjernen skjul på følelsene sine. Rodriguez fortalte mye av det samme da han i slutten av mars besøkte tv-programmet «The View».

- Det er opplagt, svarte idrett-stjernen på spørsmål om de var et par.

- Vi har det supert sammen. Hun er en fantastisk, fantastisk jente, og et av de smarteste menneskene jeg noensinne har møtt. I tillegg er hun en utrolig mor, skrøt han.

LES OGSÅ: Lady Gaga dro på skogstur i høye hæler

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer