FJERN DRØM: - Siden jeg var 15 år gammel, har jeg alltid drømt om å finne akkurat den mannen jeg kom til å gifte meg med. Hjertet mitt ble knust så mange ganger på grunn av presset jeg opplevde av den drømmen, har Ali Larter tidligere uttalt. Foto: All Over Press
FJERN DRØM: - Siden jeg var 15 år gammel, har jeg alltid drømt om å finne akkurat den mannen jeg kom til å gifte meg med. Hjertet mitt ble knust så mange ganger på grunn av presset jeg opplevde av den drømmen, har Ali Larter tidligere uttalt. Foto: All Over PressVis mer

Heroes-stjerne giftet seg

Skjønnheten fikk endelig drømmen sin oppfylt.

SEHER.NO: "Heroes"-stjernen Ali Larter er blitt en gift kvinne. Lørdag ga hun nemlig sitt "ja" til skuespiller Hayes MacArthur i en intim seremoni hos hans foreldres eiendom i amerikanske Maine, skriver US Magazine.

Ifølge nettstedet ankom gjestene seremonien på traller. Det hele skal ha funnet sted utendørs - på gresset. Larter gikk ned midtgangen sammen med sin far.

Det var i desember 2007, etter å ha vært sammen i fem år, at paret annonserte at de hadde forlovet seg.

- Siden jeg var 15 år gammel, har jeg alltid drømt om å finne akkurat den mannen jeg kom til å gifte meg med. Hjertet mitt ble knust så mange ganger på grunn av presset jeg opplevde av den drømmen. Men Hayes viste meg veien, og alt var bra. Det er slik det skal være, uttalte hun til Cosmopolitan i februar.

Nå er altså drømmen blitt til virkelighet, og blant gjestene var blant andre skuespiller Amy Smart fra "Starsky & Hutch" og Road Trip fame.

Dette det første ekteskapet for både Ali Larter og Hayes MacArthur.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Er de et nytt "Heroes"-par?