GRÅT: Hayden Panettiere klarte ikke holde tårene tilbake da delfinene ble drept. Foto: All Over Press
GRÅT: Hayden Panettiere klarte ikke holde tårene tilbake da delfinene ble drept. Foto: All Over PressVis mer

Heroes-Hayden i sjokk

Hayden Panettiere innrømmer at hun kunne blitt skadet under demonstrasjonene i Japan.

SEHER.NO: Aksjonen utviklet seg til et drama da en fiskebåt forsøkte å stoppe demonstrantene med tv-stjernen Hayden Panettiere (18) i spissen, som førsøkte å stoppe jakt på delfiner i Japan.


Rett før helgen snakket Heroes-skuespillerinnen ut om hvorfor hun var med på aksjonen, og hun innrømmer at hun fort kunne blitt skadet i demonstrasjonen som endte med falitt og hulking og tårer blant aksjonistene..


- Det var like før vi ble skadet, det var nesten så de traff oss med spydene sine, forteller hun i et intervju med Access Hollywood.


Skuespillerinnen og de andre ble angrepet av fiskerne mens de var i vannet, og hun forteller at foten hennes nesten ble truffet av motoren på båten.


- Jeg måtte ta foten min kjapt ut av vannet... På en måte skulle jeg ønske at jeg ble truffet fordi da ville protestene betydd mye mer, sier Hayden, som selv brøt fullstendig  sammen idet hun kom opp av vannet.


Alt Hayden og demonstrantene tenkte på var å sette delfinene fri, og da hun fikk høre at japanerne likevel hadde tatt liv av delfinene brast hun i gråt i vannkanten.


- Vi ville bare svømme bort å skjære delfinene ut av nettet de var fanget i. Hadde vi fått det til ville jeg mest sannsynlig vært fengslet i Japan nå.


Se den dramatiske hendelsen her: