Hermine-ja fra Watson

Harry Potter-fans kan puste lettet ut.

FLOTT UNG DAME: Emma Watson uten Galtvortklær.  Foto: All Over Press
FLOTT UNG DAME: Emma Watson uten Galtvortklær. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ryktene om at Emma Watson (16) skal gi seg som Hermine Grang i Harry Potter-filmene ser ut til å være avblåst. Alt er altså fryd og gammen på Galtvort Høyere skole for Hekseri og Trolldom.

Daniel Radcliffe (17), Rupert Grint (18) og Emma Watson fortsetter som ungdomstrollmennene Harry Potter, Ronny Wiltersen og Hermine Grang i filmatiseringen av de resterende Harry Potter-bøkene, ifølge people.com.

Ryktene om at Emma ville takke for seg, begynte å svirre da en britisk avis tidligere denne uken skrev at Watson var lei av rollen som Hermine og ville gi seg til tross for tilbudet om svimlende 8 millioner dollar, nesten 50 millioner kroner, for å spille i de to siste filmene.

Spekulasjonene om at Daniel Radcliffe har ønsket seg ut av rollen som Harry Potter har også versert etter at han har vært å finne i hovedrollen av oppsetningen ”Equus” på en av Londons større teaterscener.

Blant ryktene var at Daniel Radcliffe og Emma Watson ønsket seg nye utfordringer. Nå er dog alle usikkerheter omkring rollebesetningen som tryllet bort, og de til sammen syv magiske filmene er reddet.

13. juli i år har den femte filmen, ”Harry Potter og Føniksordenen” premiere i Storbritannia.

”Harry Potter og Halvblodsprinsen” kommer på kino i løpet av 2008.
Den siste boken i serien om den populære trollmannen, ”Harry Potter and the Deathly Hallows”, kommer ut på engelsk 21. juli i år. Filminnspillingen har foreløpig ikke startet.

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer