KOPIEN: Andre shoppere på Madison Avenue trodde kanskje de hadde sett Oprah Winfrey på handletur. Men dette er tennisstjernen Serena Williams. Foto: All Over Press
KOPIEN: Andre shoppere på Madison Avenue trodde kanskje de hadde sett Oprah Winfrey på handletur. Men dette er tennisstjernen Serena Williams. Foto: All Over PressVis mer

Hermer hun etter Oprah?

Tennisesset Serena Williams ligner talkshowdronningen på en prikk.

SEHER.NO: Nei, dette er ikke talkshowdronningen Oprah Winfrey (54) som har dristet seg til å ta på seg en ekstra kort shorts. Det er tennisstjernen Serena Williams (26)!

Tidligere denne uken dro idrettsesset på shopping med noen venninner i New York. Turen gikk til Madison Avenue, hvor Serena blant annet tok en tur innom eksklusive Hermès og viste frem sine former i ultrakorte shorts og en sort singlet.

Og at Serena blir stadig mer lik Oprah er det ingen tvil om!

Serena, som er lillesøsteren til tennisspilleren Venus Williams, har vært rangert som nummer én i verden og er for tiden den beste amerikanske tennisspilleren. Hun har vunnet åtte Grand Slam-titler og to OL-gull i double.

I tillegg til sitt suverene idrettstalent er Serena kjent for sine uvanlige og fargerike antrekk på banen. Under US Open i 2002 lagde hun furore da hun stilte i en sort, læraktig catsuit. To år etter stilte hun i denim og støvler.

Interessen for mote har ført til at Serena har startet sitt eget klesmerke - Aneres - som er Serena skrevet baklengs. Har hun lært av sin kjendistvilling Oprah, som eier selskapet Harpo?

Om det verken skulle fungere med tennisen eller moteprosjektet i fremtiden trenger nok ikke Serena å deppe. I tillegg til å ha tjent en formue gjennom idrettskarrieren kan hun sikkert få seg en deltidsjobb som Oprahs stand-in...

LES OGSÅ: Kvartett kaster klærne

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no