- Herlig at vi får noen nye nakne kropper

Harald Eia sier han med glede har abdisert fra «nakentronen», som John Brungot og Else Kåss Furuseth nå har overtatt.

SEOGHØR.NO: Komikeren og programlederen Harald Eia (48) har flere ganger i løpet av sin karriere skapt rabalder, etter å ha vist seg naken i sine sketsjer.

IKKE SJENERTE: John Brungot og Else Kåss Furuseth kaster gjerne klærne i Torsdag Kveld Fra Nydalen. Harald Eia synes det er helt fint at vi får noen andre nakne kropper på TV enn sin egen. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
IKKE SJENERTE: John Brungot og Else Kåss Furuseth kaster gjerne klærne i Torsdag Kveld Fra Nydalen. Harald Eia synes det er helt fint at vi får noen andre nakne kropper på TV enn sin egen. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer
NYTT PROGRAM: Eia og Bård Tufte Johansen er etter nyttår aktuelle med sitt nye program, Årsrevyen. Foto: TVNorge
NYTT PROGRAM: Eia og Bård Tufte Johansen er etter nyttår aktuelle med sitt nye program, Årsrevyen. Foto: TVNorge Vis mer

Nå har imidlertid flere av skuespillerne fra «Torsdag Kveld Fra Nydalen», blant annet John Brungot og Else Kåss Furuseth, tatt over den såkalte «nakentronen». Det passer Eia bra.

- Det er en trone jeg har abdisert fra med glede. Jeg setter stor pris på at vi får noen nye kropper, noen kortere kropper. Selv har jeg 90-tallskropp, og er litt tynn nesten. Men de har buttere og kortere kropp, som speiler vår tid, sier Eia til Seoghør.no.

- Så du har ingen planer om å ta den tronen tilbake?

- Nei. Det gjaldt meg, og jeg tror det gjelder dem også: At man tenker at de har veldig eksponeringsbehov og elsker å være nakne. Men de gjør det bare fordi ideen er så god. Da «må» man gjøre det, fordi sketsjen er viktigst. Så jeg savner ikke å være naken personlig.


Eia har selv sansen for «Torsdag Kveld Fra Nydalen»-humoren.

- De er gode kolleger av meg, og veldig flinke. John er jo helt fantastisk. Og Else er også fin. Hun er super, forteller han til Seoghør.no.

Til våren er Eia klar for sitt nye TV-program, «Årsrevyen», på TVNorge.

- «Årsrevyen» er en slags konkurranse der Norges morsomste folk skal gjette hvilke nyheter fra 2014 som jeg sikter til, gjennom rebuser og oppgaver. Poenget er: Hvor mye husker vi fra nyhetsåret 2014?


LES OGSÅ: Tause telefoner etter nakenstuntet