LOT PRINSESSEN FÅ GJENNOMGÅ: Sammen med den svenske artisten E-Type og komiker Sigrid Bonde Tusvik sang Herborg Kråkevik en sang hvor teksten handlet om at prinsessens engleuttalelser skyldtes bruk av extacy og LSD. Foto: Stella Pictures
LOT PRINSESSEN FÅ GJENNOMGÅ: Sammen med den svenske artisten E-Type og komiker Sigrid Bonde Tusvik sang Herborg Kråkevik en sang hvor teksten handlet om at prinsessens engleuttalelser skyldtes bruk av extacy og LSD. Foto: Stella Pictures Vis mer

Herborgs Märtha-hets skaper reaksjoner

TV 2-innslag ble for drøy kost for enkelte.

Publisert
SEOGHØR.NO: Gullstrupen Herborg Kråkevik (38) gjorde torsdag kveld narr av prinsesse Märtha (40) og kvitret at prinsessen gikk på extasy og LSD i beste sendetid på TV 2.

Det var i humorprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen» prinsesse Märtha fikk gjennomgå. Sammen med komiker Sigrid Bonde Tusvik (32) sang Herborg en sang hvor teksten handlet om at prinsessens engleuttalelser skyldtes bruk av de farlige narkotiske stoffene extacy og LSD. Samtidig regnet det englefjær på scenen.

Innslaget var ment humoristisk, men flere innringere på Se og Hørs tipstelefon mener komikerne denne gang gikk langt over streken for hva kongehuset bør tolerere.

- Kongehuset må regne med å bli parodiert, men et sted går grensen mellom humor og hets. Og det grove innslaget med skjønne Herborg skuffet meg. Jeg har aldri sett noe lignende, sier en sjokkert innringer.

En annen mener dette innslaget satte ny standard i humor-Norge:

- Jeg har sett mye rart, men dette var noe av det drøyeste som er blitt vist på norsk TV. Rart at TV 2 lar «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen holde på slik – helt uten tøyler…

Herborg Kråkeviks manager Astrid Irene Diesen ønsker ikke å si noe om kritikken.

- Nei, dette ønsker jeg ikke å kommentere, sier Diesen til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Herborg Kråkevik: - Jeg har følt at noen har  holdt meg i hånda

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer