YPPET SEG: - Ingen kunne høre hva dette egentlig dreide seg om, men det var helt tydelig at fotografen var rasende for et eller annet. Men Justin var helt avslappet under hele seansen, sier et øyenvitne. Foto: All Over Press
YPPET SEG: - Ingen kunne høre hva dette egentlig dreide seg om, men det var helt tydelig at fotografen var rasende for et eller annet. Men Justin var helt avslappet under hele seansen, sier et øyenvitne. Foto: All Over PressVis mer

Her ypper paparazzien til bråk

- Det var helt tydelig at han var rasende, hevder en kilde.

SEHER.NO: Superstjernen Justin Timberlakes (28) tålmodighet ble satt på en kraftig prøve da han tirsdag måtte ta seg tid til en svært en aggressiv paparazzi som kom farlig nær 28-åringen.

Sangeren var på vei ut av bilen sin etter å ha ankommet et hotell i Los Angeles da han ble møtt av fotografen, som ropte til ham i håp om å få tatt det bildet han var ute etter. Deretter ble en frustrert Timberlake observert mens han prøvde å komme seg forbi den ukjente mannen.

Akkurat det skulle vise seg å ikke bli så altfor lett...

Paparazzien bestemte seg nemlig for å stille seg opp rett foran Timberlake. Et lite øyeblikk senere tok han ned kameraet sitt, og gikk nærmere ansiktet til superstjernen.

Men Justin nektet å la seg tirre. Ifølge OK! Magazine valgte han heller å legge armene i kors, mens han senere til og med puttet hendene i lomma - selv om den rasende kameramannen skrek til ham.

- Ingen kunne høre hva dette egentlig dreide seg om, men det var helt tydelig at fotografen var rasende for et eller annet. Men Justin var helt avslappet under hele seansen, sier et øyenvitne til nettstedet.

Se flere bilder fra sammenstøtet hos Topp.no (ekstern lenke).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nick og Vanessas bryllup er avlyst