TATT PÅ FERSKEN: Værmelderen Tomasz Schafernaker var ikke forberedt på at kameraene var på ham, da han plutselig ble filmet mens han viste fingeren under en nyhetssending på BBC tirsdag. Foto: BBC
TATT PÅ FERSKEN: Værmelderen Tomasz Schafernaker var ikke forberedt på at kameraene var på ham, da han plutselig ble filmet mens han viste fingeren under en nyhetssending på BBC tirsdag. Foto: BBCVis mer

Her viser værmelderen fingeren på TV

Millioner av BBC-seere satte kaffen i halsen under nyhetssendingen. Se video!

Se video nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
BBC-værmelderen Tomasz Schafernaker er vant til å rapportere om høytrykk og lavtrykk, men sørget tirsdag selv for å skape seerstorm da han plutselig viste fingeren foran kamera i en av TV-kanalens nyhetssendinger.

Mens programleder Simon McCoy leste opp nyhetene, gjorde Tomasz grimaser i studio, men var tydeligvis ikke forberedt da TV-kameraene brått fokuserte inn på ham.

Til tross for at Schafernaker prøvde å kamuflere fingerbevegelsen ved å late som om han tok seg i fjeset, var skandalen et faktum.

Nyhetsoppleseren McCoy slet med å holde latteren tilbake, men prøvde så godt han kunne å glatte over skandalen.

- Av og til skjer det en feil. Dette var en av dem, sa han til kameraene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tone ble overrumplet av halvnaken mann