Her viser TV 2-Carsten dansekunstene i Afrika

«Artistgalla»-programlederen fikk et sterkt møte med ungdommene i Kongo. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Carsten Skjelbreid vise sine dansekunster i Afrika i videoen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Lørdag sendes TV 2s artistgalla til inntekt for Flyktningehjelpen, med Carsten Skjelbreid (39) og Katrine Moholt (38) som programledere.

I forbindelse med artistgallaen ble Carsten med Flyktninghjelpen til Kongo for å bidra i deres arbeid for barn på flukt. Det ble sterke møter, blant annet med den åtte år gamle gutten Alain.

- Han fortalte om ting ingen barn burde oppleve. Han snakket som om han var voksen, men så er det jo et lite barn som sitter der. Det ble en veldig emosjonell opplevelse, sier Carsten - som selv er nybakt pappa - til Seher.no.

Turen til Kongo bød imidlertid også på mange smil fra barna han besøkte.

Ekstra god stemning ble det da «Skal vi danse»-vinneren fra 2009 ble invitert til å danse sammen med en gruppe skolebarn.

Carsten måtte imidlertid raskt gi tapt for de energiske ungdommene.

- Jeg tenkte jeg skulle nevne at jeg vant «Skal vi danse» der inne, men så tenkte jeg at det var ikke noe vits i. De var mye bedre enn meg, sa han med et smil etter danse-utfordringen.

For tiden er Carsten aktuell med programmet  «Ønskedrømmen» på TV 2, men lørdag har han selv et ønske som han håper skal gå i oppfyllelse : Å samle inn en stor sum penger til hjelp for barna han traff på sin Kongo-tur og andre i samme situasjon.

- Det føles godt å få være med å gjøre en liten forskjell for disse barna. Det er ikke mye som skal til for at de får de bedre. 185 kroner er nok til å gi mat til en hel familie i en måned, sier programlederen til Seher.no.

Artistgallaen ser du lørdag på TV 2 kl 21.45.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Carsten Skjelbreid ble pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer