Her viser modellen litt for mye

Puppefokuset var sterkt på catwalken i Paris...

PUPPEGLIPP: En av modellene på Fatima Lopes' visning viste litt for mye under Paris Fashion Week denne uken.  Foto: Stella Pictures
PUPPEGLIPP: En av modellene på Fatima Lopes' visning viste litt for mye under Paris Fashion Week denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Denne uken kan man se vakre modeller i skjønne klær på catwalken i Paris. For det er nå moteuken arrangeres i den franske motehovedstaden.

Men da den portugisiske designeren Fatima Lopes viste sin kolleksjon for den kommende høst- og vintersesongen tirsdag, var det en av modellene som avslørte vel mye...

Den feminine kolleksjonen, som var dominert av svart og hvitt, inneholdt flere fine kjoler - deriblant en stroppeløs kjole med tulipanskjørt. Kjolens overdel tålte åpenbart ikke modellens energiske catwalkgange: Den krøp så langt nedover at puppene - og brystvorten hennes - også fikk vist seg frem for motepublikummet!

Puppefokuset var også relativt sterkt gjennom resten av visningen. Den britisk-sudanske supermodellen Alek Wek (33) blottet brystet i en av Lopes' vinterkreasjoner, mens en av de andre modellene stilte i en kjole med gjennomsiktig stoff på brystpartiet.

Dette er langt fra første gang designere opplever puppeglipper på catwalken - for eksempel erfarte norske Kristian Aadnevik det samme under Oslo Fashion Week i februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sparket fra Dior etter jødehets