<strong>HETE KYSS:</strong> Joshua Jackson nølte ikke med å kysse kjæresten Diane Kruger flere ganger da de onsdag besøkte tennisturneringen French Open sammen. Foto: Fame Flynet Norway
HETE KYSS: Joshua Jackson nølte ikke med å kysse kjæresten Diane Kruger flere ganger da de onsdag besøkte tennisturneringen French Open sammen. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer

Her viser kjendisparet sin kjærlighet

Franske følelser på tennisbanen mellom Diane Kruger og Joshua Jackson.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerne Diane Kruger (35) og Joshua Jackson (33) har vært sammen siden 2006, og er mer forelsket enn noensinne.

Da paret onsdag satt på tribunen sammen under tennisturneringen French Open i Paris, tok de franske følelsene flere ganger overhånd for Hollywood-stjernene.

Paret kysset hverandre flere ganger i løpet av tenniskampene, og brydde seg ikke om blikkene fra publikum.

Kruger - som er kjent fra filmer som «National Treasure 2: Book of Secrets» og «Inglorius Basterds»- har imidlertid sagt til bladet Glamour at hun tviler på om hun noensinne kommer til å gifte seg med Jackson.

Grunnen skal være de dårlige erfaringene fra sitt forrige ekteskap, med den franske skuespilleren Guilaume Canet. Paret skilte seg i 2006, kun måneder før hun ble sammen med «Dawson's Creek»-stjernen Joshua Jackson.

- Jeg har lært meg at jeg ikke tror på ekteskap. To personer trenger ikke et papir for å bli hos hverandre, har hun tidligere sagt til bladet Glamour.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kyss henne, David!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer