Her viser Jessica frem sin nye kropp

Popstjernen har gått ned nærmere 30 kilo siden fødselen i mai.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Jessica Simpson (32) har det siste året fått mye oppmerksomhet på grunn av vekten. Popstjernen ble mamma til sitt første barn, datteren Maxwell Drew, og har siden da kjempet for å bli kvitt babyvekten. 

Popstjernen har nå slanket bort nærmere 30 kilo med «Weight Watchers», og så fantastisk ut da hun promoterte «Jessica Simpson Girls Collection» på Macy's i Cosa Mesa.

«Irrisistable»-stjernen hadde på seg en løs blå topp med stjerner, men fikk alikevel vist frem sin nye slankere midje.

Jessicas søster Ashlee Simpson (28) var også tilstede på arrangementet. Dette var første gang de to viste seg sammen offentlig siden foreldrene annonserte at de skulle skilles, men det så ikke ut til å påvirke søsterparet i noen særlig grad.

Simpson er forlovet med den gjevnaldrene amerikanske-fotballspilleren Eric Johnson (32), men sa i mars at hun ikke vil gifte seg før hun har blitt slank igjen.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Får 24 millioner for å slanke seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer