VISTE MAGEN: Christina Applegate viste fram sin gravide mage onsdag kveld. Foto: Stella Pictures
VISTE MAGEN: Christina Applegate viste fram sin gravide mage onsdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her viser hun sin gravide mage

Nå kan ikke stjernen skjule den lenger...

SEHER.NO: I juni kom nyheten om at skuespilleren Christina Applegate (38) er gravid. Det bekreftet hennes talsperson overfor People.com.

Da hun denne uken gjestet The David Letterman Show, viste hun fram sin gravide mage, som hadde blitt såpass stor at hun ikke klarte å skjule den lenger.

Applegate, som ble kjent gjennom TV-serien «Bundy» på 1990-tallet, strålte da hun entret The Ed Sullivan Theater onsdag kveld, og smilte og vinket til alle som hadde møtt opp.

Faren til barnet er Christinas forlovede Martyn LeNoble (41). Han forlovet seg med skuespilleren på Valentines Day tidligere i år, men foreløpig er ingen dato satt for bryllupet.

I 2008 kjempet Applegate mot brystkreft. I et intervju fortalte hun at hun den gang innså hvor viktig LeNoble var for henne.

- Martyn har blitt en fantastisk del av livet mitt. Uten ham tror jeg ikke at jeg hadde klart meg igjennom kreftperioden. Han kom på det tidspunket i livet mitt hvor jeg trengte ham mest. Han har vært en utrolig god støttespiller, sa hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn