Her viser hun seg med tvillingene

- Jeg skal gi 300 prosent for dem, sier Celine Dion.

SE, SÅ NYDELIGE: - Jeg bytter bleier og ammer. Ingen kan ta plassen min når det gjelder akkurat det, sier Celine Dion, som tidligere denne uka viste seg med tvillingene i Las Vegas. Foto: Stella Pictures
SE, SÅ NYDELIGE: - Jeg bytter bleier og ammer. Ingen kan ta plassen min når det gjelder akkurat det, sier Celine Dion, som tidligere denne uka viste seg med tvillingene i Las Vegas. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: For fire måneder siden fødte sangstjernen Celine Dion (42) tvillingene Eddy og Nelson. Nå er Dion klar for sin nye forestilling i Las vegas.

Sangstjernen skal opptre på Caesars Palace i tre lange år. Og da hun tidligere denne uka møtte fansen på Caesars Palace Hotel, sammen med mannen René Angelil, tvillingene og deres storebror René Charles (9), fortalte hun litt om hvordan de siste månedene har artet seg.

Paret forsøkte å få barn i flere år før René Charles ble født. Og først etter seks mislykkede forsøk med prøverørsbefruktning fikk de tvillingene. Nå nekter Celine Dion å prioritere karriere framfor barna.

- Jeg bytter bleier og ammer. Ingen kan ta plassen min når det gjelder akkurat det, sier kvinnen med den vakre sangstemmen til franske Gala.


42-åringen legger ikke skjul på at hun er noe sliten etter de siste månedene med to nyfødte i hus.

- Det er krevende, men vanvittig koselig. Jeg tar en dag av gangen, det er hemmeligheten min for hvordan jeg skal lykkes. Det er vanskeligere å amme dersom man er stresset. Jeg fikk ikke barna for ikke å ta hånd om dem. Jeg skal gi 300 prosent for dem, forteller hun til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viser fram tvillingene for første gang