FRA RUMPE TIL PUPP: Popstjernen Gaga skal nå vise fram puppen i V Magazine. Foto: All Over Press
FRA RUMPE TIL PUPP: Popstjernen Gaga skal nå vise fram puppen i V Magazine. Foto: All Over PressVis mer

Her viser hun rumpa til publikum

Og nå er superstjernen klar for å vise fram puppen.

SEHER.NO: Popstjernen Lady GaGa (23) er kjent for sine mildt sagt små antrekk, og sin frekke sceneopptreden. Som man ser av disse bildene var heller ikke konsert-opptredenen ved Manchester Acedemy i slutten av juni noe unntak...

Men den tidligere stripperen, som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta, vil ikke bare vise rumpa. Nå kaster hun også bh'en - og gir et nytt type publikum fritt utsyn til en av sine pupper.

Siden berømmelsen for alvor skjøt fart, noe som har sendt henne til topps på hitlister verden over, viser hun nemlig nå for første gang fram det meste i bildesammenheng. Og det er V Magazine som får æren av å trykke de pikante bildene.

Bildene av Lady Gaga ser du her (Ekstern lenke).

Om dette blir for frekt for bladets lesere, er vel heller lite trolig. Men da 23-åringen i mai var på besøk i Moskva, ble antrekket hennes definitivt for frekt for politiet. Da hun gikk ut av bilen på Den Røde Plass for å ta noen fotografier, kom en betjent bort til henne fordi han trodde hun var en prostituert.

- Jeg skulle bare ha en liten fotoshoot, og plutselig kom politiet bort og viftet meg vekk, sa hun til The Sun den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kaster opp før hvert show