Her viser hun litt mer enn planlagt

Lindsay Lohan dro på byen uten BH.

GJENNOMSIKTIG KJOLE: Lindsay Lohan viste litt mer enn planlagt, da hun dukket opp i smykkebutikken XIV Carats i Beverly Hills i januar. Foto: All Over Press
GJENNOMSIKTIG KJOLE: Lindsay Lohan viste litt mer enn planlagt, da hun dukket opp i smykkebutikken XIV Carats i Beverly Hills i januar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Lindsay Lohan (25) har fått mye oppmerksomhet for sine nakenbilder i herrebladet Playboy, men skuespilleren er heller ikke redd for å vise mye av seg selv i hverdagen.

I hvert fall så det sånn ut da Lindsay for to uker siden dukket opp i smykkebutikken XIV Carats i Beverly Hills i en gjennomsiktig topp - og uten BH.

Det var nok dermed ikke bare smykkene i utstillingsvinduet som fanget oppmerksomheten til de andre kundene, men selv så Lindsay ikke ut til å la seg affisere av oppmerksomheten.

Kanskje har hun viktigere ting å tenke på, etter at flere nattklubb-gjester de siste dagene har hevdet at Lindsay igjen har begynt med narkotikamisbruk.

- Hun snøvlet og trengte hjelp for å gå, sier et vitne til nettstedet.

Flere hevder ifølge Radaronline.com å ha sett henne forsvinne inn på et toalett på hotellet Chateau Marmont i helge, og komme tilbake i en tilstand som minnet om narkorus.

Talsmann for Lindsay, Steve Honig, sier til nettstedet at beskyldningene er falske.

- Jeg setter spørsmål ved kredibiliteten til et vitne som ikke vil la seg navngi.

Lindsay Lohan er tidligere dømt for fyllekjøring, besittelse av kokain og har flere ganger vært innlagt på avvenningsklinikker for behandling mot narkotika-avhengighet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjørte på barnevogn og stakk av

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer